TBMM onayından geçti ve emeklilere 5000 TL ödeme verildi! Çok beklenen haber paylaşıldı!

TBMM onayından geçti ve emeklilere 5000 TL ödeme verildi! Çok beklenen haber paylaşıldı!

TBMM onayından geçti ve emeklilere 5000 TL ödeme verildi! Çok beklenen haber paylaşıldı!
Yayın Tarihi: 13.07.2023 09:44:00

TBMM onayı ile birlikte emekli vatandaşlarımızın yüzü bir kez daha güldü. Ziraat Bankası'nın emeklilere yönelik başlattığı yeni bir kampanya ile emeklilere finansal destek sağlanacak. Bu kampanya ile emekli maaşı alan vatandaşlarımıza ek olarak 5000 TL'ye kadar ödeme imkanı sunuluyor.

Bu özel Emekli Kredisi, emeklilere oldukça düşük faiz oranlarıyla sunuluyor. Emeklilere özel bu kredi imkanında 36 aya varan vade ve ilk 3 ay ödeme erteleme imkanı sunulmaktadır. Başvurularını tamamlayan emekli vatandaşlarımız, kredi onaylarını hızlı bir şekilde alacaklar ve kredilerini aynı gün içinde kullanmaya başlayabilecekler.

Kredi başvuruları, Ziraat Bankası'nın internet bankacılığı platformu üzerinden yapılabilmekte. Bu sayede emekliler, evlerinden çıkmadan, hızlı ve kolay bir şekilde kredi başvurularını tamamlayabilirler. Kredi onay bilgileri de yine internet bankacılığı üzerinden kolayca öğrenilebilecek.

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu bu hizmetle sadece 5 dakika içerisinde kredi başvurusu sonuçlarını bildirecektir. Emekli maaşı alanlar ve borç kapatma ihtiyacı olanlar için bu fırsat kaçırılmayacak bir imkan olabilir.

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden hızlı bir şekilde başvuru yapabilir ve emekli maaşı hesabınızı kullanarak ihtiyaç kredisi imkanından yararlanabilirsiniz. Emekli vatandaşlarımızın finansal ihtiyaçlarına yönelik olarak sunulan bu fırsat, onların ekonomik yüklerini hafifletmeye yönelik atılmış önemli bir adım olacaktır.

Ziraat Bankası'nın emeklilere sunduğu bu özel kredi kampanyası, ekonomik zorlukları aşma konusunda bir çözüm sunuyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen emekli vatandaşlarımızın Ziraat Bankası'nın internet sitesini ziyaret etmelerini ve kredi başvurularını yapmalarını öneriyoruz. Bu kampanya, finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak ve ekonomik durumunuzu güçlendirmek için harika bir fırsat olabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR