TBMM ONAYINDAN paket olarak geçti! Emekliye 20000 TL ödeme kesinleşti!

TBMM ONAYINDAN paket olarak geçti! Emekliye 20000 TL ödeme kesinleşti!

TBMM ONAYINDAN paket olarak geçti! Emekliye 20000 TL ödeme kesinleşti!
Yayın Tarihi: 7.10.2023 19:00:00

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT, emekli olan vatandaşlara 20.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sunuyor. Devlet destekli olarak sunulan bu kredilerde düşük faiz oranları ile ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Başvuru yapmak isteyen kişilerin öncelikle bu bankalardan emekli maaşı almaları gerekmektedir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank veya PTT aracılığıyla emekli maaşı alan vatandaşlar, gelir belgesi olmadan 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Bu kredilerde 36 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır ve ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

Başvuruların hızlı bir şekilde sonuçlanması için bu bankalardan emekli maaşı almak gerekmektedir. Ayrıca, internet bankacılığı kullanıyorlarsa, internet üzerinden istedikleri zaman kredi başvurusu yapabilirler. Banka şubelerine giderek de başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular onaylandığında, kredi tutarı aynı gün içinde hesaplara yatırılmaktadır.

PTT, SMS ile başvuruları kabul etmektedir. PTT üzerinden emekli kredisi başvurusu yapmak isteyenler, "PTT" yazıp boşluk bırakarak kimlik numaralarını 30 50 numarasına SMS olarak gönderebilirler. Başvurular onaylandığında, kredi tutarı aynı gün içinde hesaplarına yatırılmaktadır.

Emekli maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlar da şubeye gitmeden kolayca başvurularını gerçekleştirebilirler. Kredi onayı alındığında, 5 dakika içinde sonuç bildirilir ve onaylanan tutar hemen hesaplara yatırılır. Bu kampanyaların sunduğu avantajlarla, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler rahatlıkla kredi kullanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR