TBMM onayladı! 13 bin TL emekliye ödenecek

TBMM onayladı! 13 bin TL emekliye ödenecek

TBMM onayladı! 13 bin TL emekliye ödenecek
Yayın Tarihi: 19.09.2023 15:16:00

13.000 TL'ye kadar meclis onayından geçen ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yapılan kampanyada devlet destekli olarak verilecek ek ödemeler ile ilgili karar açıklandı. 13.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsunuz ve başvurunuzda bu banka üzerinden gerçekleştirmek istiyorsanız aşağıdaki kamu bankaları tarafından başlatılan emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 

13.000 TL'ye kadar meclis onayından geçen ve bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara 3 ayartelemeli olarak yeni bir işlem yapılıyor ve bu krediler 36 ay vadeli olarak sizlere verilmektedir. emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız başvuru yapmak için şubelere gitmeden işlemlerinizi internet sitesi müşteri hizmetleri numarası üzerinden de kolay bir şekilde yapabilir veya bankadan mobil uygulamasına giriş yaparak 7/24 Kredi kullanabilirsiniz.

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru gerçekleştirecek olan kişiler hangi banka üzerinden emekli maaşı alıyorsa o bankanın kredi politikalarına uygun olması halinde bireysel tüketici kredisine katılabilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. TBMM omayından geçen ve ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler için emekli olmaları şartı ile kamu bankaları üzerinden verilecek olan bu krediler haricinde başvuru şartlarına uygun olan kişilere yüksek limiti borç kapatma kredisi imkanı da sağlanıyor. emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru yaparak Kredi işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalarda devlet destekli faiz oranları sizlere ay sonuna kadar verilecek olup Kredi işlemleriniz de hemen yine aynı gün içinde hesabınıza yatacaktır. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR