TC kimlik numaranızı 5030'a mesaj atarak 80000 TL ödeme alın!

TC kimlik numaranızı 5030'a mesaj atarak 80000 TL ödeme alın!

TC kimlik numaranızı 5030'a mesaj atarak 80000 TL ödeme alın!
Yayın Tarihi: 26.07.2023 19:46:00

QNB Finansbank, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 80.000 TL'ye kadar ödeme verecek olan yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, nakit ihtiyaçları olan kişilere hızlı ve kolay bir şekilde kredi imkanı sunulacak ve başvurular 5 dakika içinde sonuçlandırılacaktır. QNB Finansbank müşterisi olanlar, internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden rahatlıkla başvuruda bulunabileceklerdir. Ayrıca, kredi puanı 1500 ve üzerinde olan herkes, bu bankadan ihtiyaç kredisi kullanma şansına sahip olacaktır.

Başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlar, 80.000 TL'ye kadar olan krediyi QNB Finansbank'tan alabilirler. Emekli olanlar ise emekli maaş hesapları üzerinden başvuruda bulunabilirler. Ev hanımları da yüksek kredi notlarına sahip oldukları takdirde bu kredi fırsatından yararlanabilirler. Başvurunuzu yaptıktan sonra, banka 5 dakika içerisinde başvuru sonucunuzu size bildirecek ve onaylanan krediyi en yakın şubeden kullanma imkanı sunacaktır. İhtiyaç kredisi vadesi ise 24 aya kadar uzatılabilmektedir.

Kredi başvuruları, bankanın internet sitesi, internet bankacılığı ve SMS sisteminden yapılabilmektedir. TC kimlik numaranızı 5030'a mesaj atarak da kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz sonucunda kredi onayınızı öğrenip, ihtiyaçlarınızı karşılamak için kullanabilirsiniz.

Bu fırsatlı kredi kampanyası, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamalarına ve finansal güvencelerini artırmalarına yardımcı olacaktır. QNB Finansbank'ın sağladığı bu avantajlı kredi imkanı, müşterilere kolaylık sağlamakta ve ihtiyaçlarını anında giderme fırsatı sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR