TC kimlik numarası ödemesi: 15 bin TL ve 30 bin TL arasında ödeme olacak!

TC kimlik numarası ödemesi: 15 bin TL ve 30 bin TL arasında ödeme olacak!

TC kimlik numarası ödemesi: 15 bin TL ve 30 bin TL arasında ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 09:22:00

Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasına sahip bireyler, 15.000 ila 30.000 Türk Lirası arasında değişen ödemeler alacaklar! Akbank ve Denizbank aracılığıyla nakit kredi kampanyası duyuruldu.

Akbank ve Denizbank, kimlik numaralarına dayalı olarak 15.000 TL ile 30.000 TL arasında ödeme alacak bireylere, gelir belgesi olmadan ve maliyeti olmadan düşük faizli krediler sunmaya devam ediyor. Kimlik numaranızla başvuru yaparak kredi ödemelerini hızlı bir şekilde yapabilir ve onaylanan krediler aynı gün hesabınıza yatırılacaktır. Acil mali ihtiyaçlarınız varsa, Akbank ve Denizbank aracılığıyla başvuruda bulunabilir, onay alabilir ve aynı gün hesabınıza kredi miktarınızı yatırabilirsiniz.

Akbank ve Denizbank aracılığıyla Nakit Kredi Nasıl Başvurulur?

Akbank ve Denizbank'ın resmi web siteleri üzerinden başvuru yapabilirsiniz, ve bu bankalar gelir belgesi olmadan kredi ödemeleri sunmaya devam edeceklerini duyuruyorlar. Bu bankaların müşterilerinin aynı gün işlem yapabileceklerini açıklıyorlar.

Akbank veya Denizbank aracılığıyla nakit kredi başvurusu yapmak için SMS ile aşağıdaki gibi kimlik numaranızı gönderebilirsiniz:

Akbank üzerinden başvuru yapmak için, "kredi" kelimesini bir boşluk bırakarak ve Türk Kimlik Numaranızı yazarak 4425 numarasına gönderin. Denizbank'ın "Cebimde Kredi" kampanyasına başvurmak için, "kredim," Türk Kimlik Numaranızı ve tarih ayı ve yılı ile aralarında boşluk bırakarak bir mesaj gönderin ve numarasını 3280 olarak belirleyin. SMS başvurusu gönderdikten sonra onay alan bireyler, banka şubeleri veya bankaların mobil uygulamaları aracılığıyla gelir belgesi olmadan onaylanan tutarı kullanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR