TC Kimlik Numarası Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Müjde! Bankadan Hemen Onay Alacaksınız!

TC Kimlik Numarası Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Müjde! Bankadan Hemen Onay Alacaksınız!

TC Kimlik Numarası Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Müjde! Bankadan Hemen Onay Alacaksınız!
Yayın Tarihi: 5.10.2023 16:14:00

Günümüzde finansal ihtiyaçlarımızı karşılamak için bankalardan kredi almak oldukça yaygın bir uygulamadır. Ancak her bankanın kredi limitleri ve koşulları farklıdır. Bazı bankalar, 50 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini kolayca onaylayabilirken, 50 bin TL üzeri kredi talepleri için daha katı şartlar uygulayabilirler. İşte size 50 bin TL üzeri kredi başvurusu yapabileceğiniz ve hızlıca sonucunu öğrenebileceğiniz bazı bankalar:

  1. Denizbank 55.000 TL Kredi Başvurusu: Denizbank, 55.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. Kredi başvurusunu SMS veya internet üzerinden yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, 24 aya varan vade seçenekleriyle kredinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca, emekli kredisi, tatil kredisi, düğün kredisi, eğitim kredisi gibi özel kredi kampanyalarından da faydalanabilirsiniz. Kredi onayınızı hızlıca öğrenmek için 'Kredim TC KİMLİK' yazarak 3280'e mesaj gönderebilirsiniz.

  2. Ziraat Bankası 55.000 TL Kredi Başvurusu: Ziraat Bankası, uygun faiz oranları ile 55.000 TL'ye kadar kredi vermektedir. Bu kamu bankası, kredi sicilinizin düzgün olması ve en az 6 aylık sigortanızın olması şartıyla kredi başvurularını değerlendirir. Emekliyseniz, Ziraat Bankası'ndan maaş almanız gerekebilir. Çalışanlar için ise en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilirsiniz. 3 ay erteleme imkanından da faydalanabilirsiniz.

  3. Şekerbank 55.000 TL Kredi Başvurusu: Şekerbank, 55.000 TL'ye kadar kredi sunmaktadır. Kredi başvurusu yapmak için düzenli bir gelire sahip olmanız ve kredi skorunuzun 1100 ve üzeri olması gerekmektedir. Kimlik belgesi, gelir belgesi ve ikametgah belgesi ile banka şubesine başvurabilirsiniz. Kredi onayı almanız durumunda, aynı gün içinde kredinizi kullanabilirsiniz. 24 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR