TC kimlik numarası son rakamlarına ödeme! 0-2-4-6-8 olanlar 100 bin TL'ye kadar ödeme aldı!

TC kimlik numarası son rakamlarına ödeme! 0-2-4-6-8 olanlar 100 bin TL'ye kadar ödeme aldı!

TC kimlik numarası son rakamlarına ödeme! 0-2-4-6-8 olanlar 100 bin TL'ye kadar ödeme aldı!
Yayın Tarihi: 19.09.2023 20:27:00

Denizbank'ın SMS Kredi kampanyası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler, hızlı ve pratik bir şekilde başvuru yapabilir ve kredi onayını anında öğrenebilirler.

Kampanya kapsamında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alma imkanı sunuluyor ve başvuruların hızlıca gerçekleştirilebileceği belirtiliyor. Denizbank, kredi başvurularını daha da kolaylaştırmak amacıyla cep telefonlarından SMS gönderme yöntemini devreye alıyor. Böylece müşteriler, istedikleri zaman ve yerden kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Ayrıca, Denizbank müşterileri, mobil uygulama üzerinden de bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Denizbank'tan kredi almak isteyenler için bazı kriterler belirlenmiştir. Bu kriterlere uygun olan müşteri grupları, kampanyadan faydalanabilirler. Özellikle yüksek kredi puanına sahip olan müşteriler, başvurularını kolayca gerçekleştirip hızla onay alabilirler. 1500 ve üzeri kredi puanı olan müşteriler, kimlik numaraları üzerinden kolayca kredi onayı alabilirler.

Kredi başvurusunu gerçekleştirmek oldukça basittir. Denizbank müşterileri, kredi başvurusunu cep telefonlarından SMS göndererek yapabilirler. TC kimlik numarası ve doğum tarihinin belirli bir formatta gönderilmesiyle başvuru hızla gerçekleştirilir. Denizbank resmi internet sitesi de kredi başvurularının yapılabileceği bir diğer platformdur. Şartları uygun olan müşterilere hızlı bir şekilde kredi onayı verilirken, düşük kredi puanına sahip olan vatandaşlar da şubeler aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar ödeme alma fırsatını elde edebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR