TC kimlik numarasına göre 50 bin TL'ye kadar ödeme yapıldı!

TC kimlik numarasına göre 50 bin TL'ye kadar ödeme yapıldı!

TC kimlik numarasına göre 50 bin TL'ye kadar ödeme yapıldı!
Yayın Tarihi: 12.10.2023 08:00:00

Akbank, Türk kimlik numaralarını kullanarak 50.000 TL'ye kadar nakit kredi başvurusunda bulunmak isteyen bireysel müşteriler için yeni bir duyuru yaptı. Banka, mevcut bir banka hesapları varsa banka şubesini ziyaret etmeye gerek kalmadan bu ödemeleri alabilmelerine olanak tanıyan bir yöntem sunmuştur. Akbank, işlemleri müşterilerin kendi banka hesapları üzerinden yapacağı için 36 aylık geri ödeme süresi ile düşük faizli, sorunsuz ve gelir belgesiz kredi ödemeleri sunacaktır.

Akbank, en düşük faiz oranları ile birlikte nakit kredi arayan müşterilere kredi başvurularının sonuçlarını 5 dakika içinde sunacaktır. Onaylandığında bu krediler doğrudan müşterilerin banka hesaplarına yatırılacaktır. Akbank'tan kredi başvurusu yapmak isteyen banka hesabı olan müşteriler önce Akbank Direkt uygulamasına erişmelidir, kredi notlarını kontrol etmeli ve sadece 1200 veya daha yüksek bir kredi notuna sahip olanlar kampanyaya katılabilirler.

Akbank Direkt uygulaması aracılığıyla kredi başvurusunda bulunan müşteriler, bankanın mobil uygulaması ve web sitesini kullanarak 7/24 başvurularını tamamlayabilirler. İnternet şifreleri ile giriş yaptıktan sonra kredilerine hemen erişebilirler. SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, "kredi" kelimesini, bir boşluk bırakarak Türk kimlik numaralarının sonuna ekleyerek 4425 numarasına bir mesaj gönderebilirler. Bu şekilde kredi başvurusu yapabilirler ve onaylanan kredi miktarını anında görebilirler.

Akbank'ın bu yeni girişimi, müşterilerine nakit kredilere hızlı ve verimli bir şekilde erişmelerini kolaylaştırarak büyük bir kolaylık sunmaktadır. Süreç basit ve erişilebilir olup, bir kredi almak için gereken zaman ve çabayı azaltmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR