TC kimlik numarasına yapılacak olan ödeme: 26 ve 27 Haziran tarihlerinde olacak!

TC kimlik numarasına yapılacak olan ödeme: 26 ve 27 Haziran tarihlerinde olacak!

TC kimlik numarasına yapılacak olan ödeme: 26 ve 27 Haziran tarihlerinde olacak!
Yayın Tarihi: 24.06.2023 18:58:00

26-27 Haziran tarihlerinde, TC kimlik numarasının son rakamı 0-2-4-6-8 olanlara özel olarak 21.000 TL ödeme yapılacağı haberleri ajanslara düştü. Bu ödeme, belirtilen tarihlerdeki TC kimlik numarası son rakamına göre belirlenmiş bir destek programının parçası olarak sunulacak. Bu program, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara maddi destek sağlamayı amaçlamaktadır.

Özellikle Denizbank ve Akbank, bu dönemde nakit ihtiyacı olan bireyler için özel bir kredi kampanyası sunmaktadır. Bu kampanya sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılamak için kolay ve hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank ve Akbank tarafından sunulan bu avantajlı kampanya ile 21.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanınız bulunmaktadır. Başvurunuzu yapmak için sadece bir SMS göndermeniz yeterlidir. Denizbank ve Akbank'ın bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası, TC kimlik numarası ve kredi notu sorgulaması sonucunda size nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir kredi imkanı sunmaktadır. Gelir belgesi talep etmeden, acil bir ihtiyaç durumunda 36 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz.

Başvurunuzun onaylanması için 1500 ve üzeri bir kredi notuna sahip olmanız gerekmektedir. Başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi tamamlayabilir veya cep telefonunuzdan SMS göndererek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Denizbank ve Akbank, hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlara bu imkanı sunmaktadır.

26-27 Haziran tarihlerinde TC kimlik numarasının son rakamı 0-2-4-6-8 olanlara yönelik olarak yapılacak 21.000 TL'lik ödeme ve Denizbank ile Akbank'ın sağladığı ihtiyaç kredisi kampanyası, vatandaşlara finansal destek ve nakit ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR