TC Kimlik Numarasını ATM'ye Yazanlara 6000 TL Ödeme Müjdesi!

TC Kimlik Numarasını ATM'ye Yazanlara 6000 TL Ödeme Müjdesi!

TC Kimlik Numarasını ATM'ye Yazanlara 6000 TL Ödeme Müjdesi!
Yayın Tarihi: 11.06.2023 14:36:00

TC Kimlik numarasını ATM'ye yazanlara 6000 TL ödeme yapılıyor. Nakit ihtiyacı olan kişilere müjdeli haber geldi. Teknolojinin hızlı ilerlemesiyle birlikte bankacılık sektörü de bu gelişmelerden nasibini alıyor. Eskiden nakit ihtiyacı olan banka müşterileri uzun süren kredi başvuru süreçlerine maruz kalıyordu. Ancak şimdi nakit avans imkanıyla ihtiyaç duyulan nakit paraya hızlıca ulaşmak mümkün hale geldi.

Nakit avans nedir?

Günümüzde neredeyse tüm bankaların ATM'lerinden faydalanabileceğiniz nakit avans, kredi kartı veya mevduat hesabı üzerinden çekilebilen bir kredi türüdür. Nakit avans özelliği sayesinde istediğiniz gün ve saatte ihtiyaçlarınızı ertelemeksizin karşılayabilirsiniz. Nakit avans, kredi veya kredi kartı gibi araçlara benzerlik gösterirken en önemli farkı, bankaya herhangi bir başvuru işlemi yapmaya gerek olmamasıdır.

Türkiye Ekonomi Bankası Nakit Avans!

Türkiye Ekonomi Bankası, bugüne kadar sunduğu bankacılık hizmetleriyle müşterilerine kaliteli bir hizmet sunma çabasındadır. Nakit avans olanaklarıyla müşterilerin nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gidermeye çalışmaktadır.

Türkiye Ekonomi Bankası'nın nakit avans hizmetinden faydalanmak için CEPTE NET mobil uygulaması, internet şubesi, bankanın ATM'leri ve şubelerinden yardım alabilirsiniz. Cep telefonunuzun mesaj bölümüne "nakit" yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp kartınızın son 4 hanesini yazarak 4616'ya mesaj gönderebilirsiniz. Nakit avans imkanı için ödemeniz gereken aylık faiz oranı ise %1.80 olarak belirlenmiştir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR