TC Kimlik Rakamları Son Hanesi 0-1-2-4-6-8-9 Olanlar Dikkatli Olsun! Acil Nakit İçin 55.000 TL Ödeme Verilecek, Kararlaştırıldı!

TC Kimlik Rakamları Son Hanesi 0-1-2-4-6-8-9 Olanlar Dikkatli Olsun! Acil Nakit İçin 55.000 TL Ödeme Verilecek, Kararlaştırıldı!

TC Kimlik Rakamları Son Hanesi 0-1-2-4-6-8-9 Olanlar Dikkatli Olsun! Acil Nakit İçin 55.000 TL Ödeme Verilecek, Kararlaştırıldı!
Yayın Tarihi: 10.07.2023 21:02:00

TC kimlik numarası üzerinden nakit almak isteyenlere yeni kampanya başladı ve adı Acil nakit olarak geçiyor. Acil nakit ihtiyacı olan herkes başvuru yaparak yeni kredi ödemesi alabilecek ve bu ödemeleri hemen hesaplarına atarak kullanabileceklerdir. Nakit ihtiyacınızın olması halinde başvurunuzu yapacak ve bu başvuru şartlarına uygun olmanız durumunda ise başvuru sizlere hemen verilecektir. Kredi almak için hesaba ödeme alacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. 

Bankalar sizlere kredi vermek için bazı şartlar da isteyecek...

TC Kimlik numarası son rakamlarına göre başvuru alınacak ve bu kişiler başvuru yaptıklarında hemen sonuç verilecektir. Kredi notuna ve faiz oranlarına göre alınacak olan bu kredilerde bankalar 5 dakika içinde kredi puanı yüksek olan kişilere destek vermektedir. Banka hesabınız varsa ve bu hesaba göre kredi almak istiyorsanız başvurunuzu hemen yapabileceksiniz ve bu kredileri hesaplarınıza hemen atabileceksiniz. Kredi almak için banka müşterisi olmanız yeterli olacak ve bu sebeple kredi kullanmak için şubelere gitmeyeceksiniz. Dilerseniz şimdi sizlere hangi bankalardan işlem yapabilirsiniz bu işlemleri sunalım...

Akbank 55 bin TL İhtiyaç Kredisi belirledi! 

Akbank kredi başvurusu yapmak için banka müşterisi olanlar >Akbank Direk< uygulaması üzerinden işlem yapabileceklerdir. Kredi başvurusu yaptığınızda onay alan kişiler bankadan hemen mobil uygulama üzerinden kredi kullanabileceklerdir. Kredi notu ve kredi faiz oranları düşük olan Akbank, SMS ile de sizlere kredi imkanı sağlıyor. KREDİ TC KİMLİK yazarak bu mesajı 4425 numarasına gönderirseniz başvurunuzu almış olacaksınız ve kredi kullanmış olacaksınız. Kredi kullandıktan hemen sonra da düşük faizli 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu yapabileceksiniz.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu başladı! 

QNB Finansbank SMS ile kredi veriyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numaranızı yazarak 5030 numarasına mesaj atabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yaptığınızda sizlerde kredi işlemlerinizi hesaplarınıza atabilecek ve bu kredileri kullanabileceksiniz. QNB Finansbank duyuru yaptığında ise başvuru şartlarına uygun olarak işlem yapılacaktır. 5030 numarasına mesaj atan kişiler düşük faizli olarak bu kredileri kullanabilmektedirler. Ayrıca QNB Mobil uygulaması üzerinden de 7 gün 24 saat kredi alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR