TC Kimlik Rakamlarının Son Hanesi 0-2-4-6-8 Olanlar 25000 TL Ödeme Alıyor, Başvuru Yapan IBAN Numarasına Atıyor!

Yapı Kredi Bankası'ndan Nakit İhtiyacı Olanlara 25.000 TL'ye Kadar Destek Kredisi

TC Kimlik Rakamlarının Son Hanesi 0-2-4-6-8 Olanlar 25000 TL Ödeme Alıyor, Başvuru Yapan IBAN Numarasına Atıyor!
Yayın Tarihi: 28.07.2023 20:11:00

Yapı Kredi Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, destek kredisi adı altında 25.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. Kampanyada sunulan krediler 36 ay vadeli ve düşük faizli olarak veriliyor. Banka müşterileri, banka şubelerine gitmeden kolayca başvurularını gerçekleştirebilecek ve aynı gün içinde kredi onayı alabilecekler.

Başvuru Kolaylığı ve Onay Süreci

Yapı Kredi Bankası müşterileri, çarşamba ve perşembe günleri başvurularını yaparak 25.000 TL'ye kadar kredi ödemelerinden faydalanabilecekler. Başvuru işlemleri için cep telefonlarından SMS atabilecekleri gibi, Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasını da kullanabilirler. Kredi onayı alınması durumunda, müşteriler 12 ay, 24 ay veya 36 ay vadeli kredi ödeme planları oluşturabilirler.

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak kişilerin banka kredi sicili uygun olmalı veya kredi puanları 1500 ve üzerinde olmalıdır. Bu şartları sağlayan başvuru sahipleri, aynı gün içinde kredi onayı alarak talep ettikleri tutarı Yapı Kredi Bankası hesaplarına yatırabilirler.

SMS İle Başvuru

Başvuruları SMS ile yapmak isteyen kişiler, "Bireysel TC Kimlik Numarası Aylık Gelir" şeklinde bir mesajı 44 11 numarasına göndererek başvurularını gerçekleştirebilirler. Onay alan müşteriler, en yakın banka şubesine giderek işlemlerini tamamlayabilir ve onaylanan krediyi istedikleri zamanda hesaplarına aktarabilirler.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine gelir belgesi olmadan kolayca onay alabilecekleri bu kampanya ile nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamalarına olanak sağlıyor. Başvuru işlemlerinin kolay ve hızlı bir şekilde yapılabildiği bu kampanya, vatandaşlara finansal destek sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR