TC Kimlik Son Hanesi Çift Rakamlar İçin: SMS ile 35.000 TL Kredi Fırsatı!

TC Kimlik Son Hanesi Çift Rakamlar İçin: SMS ile 35.000 TL Kredi Fırsatı!

TC Kimlik Son Hanesi Çift Rakamlar İçin: SMS ile 35.000 TL Kredi Fırsatı!
Yayın Tarihi: 24.06.2023 23:31:00

TC kimlik numarasının son hanesi çift olan vatandaşlar için üç büyük banka, hızlı ve pratik bir kredi çözümü sunuyor. Bu bankaların belirlediği şartlara uygun olan müşterilere, 35.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sağlanıyor. Bu fırsattan faydalanmak için gereken tek şart, müşterinin kredi notunun en az 1100 olması ve daha önceden bankalarla çalışmış olması.

QNB Finansbank: Tek SMS İle 35.000 TL Kredi Fırsatı

QNB Finansbank, TC kimlik numaranızı 5035'e SMS göndererek kredi başvurusu yapmanızı sağlıyor. Başvuru yaptıktan beş dakika sonra, banka size kredi sonucunu bildirecek. Eğer başvurunuz onaylanırsa, belirtilen limit dahilinde kredinizi en yakın Finansbank şubesinden kullanabilirsiniz.

Aktifbank: Kredi Notu Düşük Olanlar İçin SMS İle Kredi İmkanı

Kredi notu düşük olanlar için Aktifbank, kolay bir kredi çözümü sunuyor. Cep telefonunuzun mesaj kısmına 'Kredi TC KİMLİK' yazarak 3050'e SMS atabilir ve hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuz onaylanırsa, kredi miktarınız adresinize teslim edilir.

Denizbank: Hızlı ve Kolay SMS Kredi Başvurusu İle 35.000 TL Kredi

Denizbank, SMS ile kredi başvurusu hizmetiyle 35.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Cep telefonunuzdan 'Kredim Tc kimlik' yazarak 3280'e mesaj atabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığı takdirde, kredinizi yalnızca kimliğinizi göstererek banka şubesinden alabilirsiniz.

SMS Kredi Başvurusu İle Pratik Finansman Çözümleri

Özellikle TC kimlik numarasının son hanesi çift olan vatandaşlara sunulan bu hizmet, SMS ile kredi başvurusu yaparak hızlı ve pratik bir şekilde finansman ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor. Bankaların belirlediği şartlara uygun olan müşteriler, bu imkandan faydalanarak 35.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR