TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlar Dikkat! 30 ve 40 bin TL ödeme!

TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlar Dikkat! 30 ve 40 bin TL ödeme!

TC Kimlik Son Rakamı 0-2-4-6-8 Olanlar Dikkat! 30 ve 40 bin TL ödeme!
Yayın Tarihi: 28.09.2023 19:35:00

Kimlik numarası üzerinden başvuru yaparak 30.000 TL'ye kadar kredi almak isteyen vatandaşlar, Denizbank tarafından sunulan bu kampanyaya hemen katılabilirler. Kimlik numarasıyla yapılan kredi başvurusu, belirli kredi politikalarına uygun olan tüm başvuru sahiplerine aynı gün içinde ödeme yapılacağı şeklinde duyuruldu.

Kimlik numarası üzerinden yapılan başvurular sonrasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara belirtilen kredi şartlarına uygun olmaları halinde kimlik numaraları üzerinden 30.000 TL kredi ödemesi yapılacak ve onaylanan bu miktar hesaplara yatırılarak, hemen aynı gün içinde kullanılabilecektir. Ayrıca, cep telefonları üzerinden mesaj atarak da ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak mümkündür. Bu kampanyalar kapsamında destek kredilerinden faydalanacak olan kişilere belirtilen politikalar çerçevesinde ihtiyaç kredisi ödemeleri hemen aynı gün içinde yapılarak, 5 dakika içerisinde hesaplara yatırılmaktadır.

Denizbank üzerinden başvuru yapmak isteyenler, uygun faiz oranlarından yararlanmak isteyen kişiler için ihtiyaç kredisi başvurularını hemen aynı gün içinde hesaplarına aktarabilmek için Denizbank'ın mobil uygulamasını kullanmalıdır. Cebimde kredi kampanyasına katılarak başvuru yapanlar, 5 dakika içinde sonuç alabilecekler ve onaylanan kredi miktarı hesaplarına yatırılarak hemen kullanılabilecektir. Denizbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyenler, TC kimlik ve doğum tarihini gün ay yıl formatında yazarak, 32 80 numarasına mesaj göndermelidirler.

TC Kimlik numarası kullanılarak 40.000 TL

TC Kimlik numarası kullanılarak 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar, Akbank ve Denizbank tarafından sunulan kredi kampanyasına katılabilirler. TC Kimlik numarası üzerinden yapılan başvurular, 36 ay vadeli kredi ödemesi seçeneği sunan bu kampanyalara, ihtiyaç kredisi taleplerini iletebilirler.

TC Kimlik numarası ile yapılan başvurular sonucunda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin kredi puanlarının 1400 üzerinde olması durumunda, Akbank veya Denizbank üzerinden istedikleri zaman kredi başvurusunda bulunabileceklerdir.

TC Kimlik numarası ile yapılan başvurular sonucunda ihtiyaç kredisi taleplerine onay verilmesi halinde, aynı gün içinde kredi ödemeleri yapılacaktır. Bu kampanyalara başvurularınızı en yakın banka şubesinden de kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, SMS ile kredi başvurusu da yapabilirsiniz.

SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, "kredi" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz yeterlidir ve bu şekilde Akbank üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Denizbank'ta ise SMS ile kredi başvurusu yapmak için "kredi" yazıp TC kimlik ve doğum tarihinizi gün ay yıl formatında yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndermeniz gerekmektedir. Bu şekilde Denizbank üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca, Denizbank müşterileri mobil uygulama olan "Deniz, mobil" üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR