TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olan Kişiler İçin Duyuru! Bu Sefer Hemen Ödenecek 33000 TL Var!

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olan Kişiler İçin Duyuru! Bu Sefer Hemen Ödenecek 33000 TL Var!

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olan Kişiler İçin Duyuru! Bu Sefer Hemen Ödenecek 33000 TL Var!
Yayın Tarihi: 13.09.2023 19:52:00

TC kimlik numarası son rakamları 02468 olan tüm vatandaşlar için yeni bir duyuru paylaşıldı. TC kimlik numaranız üzerinden nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvuru yapmak istiyorsanız Akbank tarafından ve Denizbank tarafından sizlere yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. 33 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesinden faydalanmak için bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak ve nakit kredi ödemelerinden hızlı bir şekilde faydalanacaksınız. 

33 bin TL'ye kadar nakit kredi kampanyasına katılarak uygun faiz oranları ile birlikte bu kredileri kullanacak olan tüm bireysel müşterilere banka uygun faizlerle hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi ödemesi vermektedir. 33.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan tüm vatandaşlar nakit kredi kullanmak istiyorlarsa hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri alacak. 

33 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşlar internet bankacılığı uygulaması üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirirken Akbank ve Denizbank aynı zamanda Kendi resmi internet sitesi üzerinden de bireysel müşteriler için kredi kampanyası başlattı ve buradan başvuru oluyor... 

Akbank ve Denizbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen tüm bireysel müşteriler için yapılan yeni Kredi ödemelerinde uygun faizlerle bu krediler hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız Akbank ve Denizbank tarafından sizler için verilen bu Kredi kampanyalarına katılabilir ve kredi puanlarınızın 1400 ve üzerinde olması halinde işlem yapabilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR