TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar İçin Önemli Gelişme! 29000 TL Ödenecek

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar İçin Önemli Gelişme! 29000 TL Ödenecek

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar İçin Önemli Gelişme! 29000 TL Ödenecek
Yayın Tarihi: 1.11.2023 23:15:00

29000 TL ödeme almak isteyenler için yapılan bu yeni kredi kampanyasında nakit kredi ile işlem yapmak isteyenlere hemen aynı gün içinde destek olunacak. TC kimlik numarası üzerinden başvuru yapabilir ve bu kredilerden hemen yararlanabilirsiniz. Denizbank SMS ile ve gelir belgesiz olarak vereceği bu kredi kampanyasında başvuru şartlarına uygun olan kişiler için 5 dakika içinde sonuç verecektir. 5 dakika olmadan da kredi kullanabilirsiniz.

KİMLİK İLE KREDİ BAŞVURUSU BAŞLADI!

Denizbank tarafından başlatılan bu yeni kampanyada nakit kredi alacak kişilere uygun faizlerle ödemeler verileceği açıklandı. Banka kredi şartlarına uygun olması durumunda en yakın banka şubesi üzerinden de kimlikle gelir belgesiz ödeme alabileceksiniz. Banka kredi notu uygun olan herkes başvurusunu yapabilecektir.

SMS ile kredi başvurusu yapmak için Cebimde kredi kampanyasına katılmanız gerekiyor. Bu şekilde kredi başvurusu yapabilecek ve bankadan hemen ödeme alabileceksiniz. TC kimlik numarası üzerinden başvuru yaparak nakit kredi kullanmak isteyenler hemen aynı gün içinde bu işlemleri hesaplarına atarak kullanabilirler.

SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler Kredim TC kimlik ve Doğum tarihi yazarak 3280 numarasına mesaj olarak gönderebilirler. Bu şekilde de kredi başvurusu tamamlanır ve ne kadar onay aldıkları bu banka üzerinden de hemen söylenmektedir. Denizbank resmi internet sitesinden de kredi kampanyası hakkında bilgi alabilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR