TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Müjde! 15000 TL Ödeme Almak İçin Tek Şart Var!

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Müjde! 15000 TL Ödeme Almak İçin Tek Şart Var!

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Müjde! 15000 TL Ödeme Almak İçin Tek Şart Var!
Yayın Tarihi: 8.11.2023 23:45:00

Üç büyük banka, son dakika olarak duyurduğu kredi kampanyası ile tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Bu kampanya, kimlikle kredi almanın kolaylığını sunarak 15.000 TL şartsız, evraksız kredi imkanı sağlıyor. İşte bu muhteşem fırsatın detayları:

1. İş Bankası ile Kimlikle Kredi Alın:

İş Bankası, kimlikle 15.000 TL kredi almak isteyen müşteriler için uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunuyor. Kredi başvurusu yapmak için en az 1200 kredi notuna sahip olmanız ve bankadan düzenli bir maaş almanız gerekiyor. Eğer emekliyseniz, emekli maaşınızı İş Bankası'na taşıyarak daha yüksek kredi limitlerine erişebilirsiniz. İş Bankası müşterileri ayrıca online olarak da kredi başvurusu yapabilirler ve onay aldıklarında hemen paraları hesaplarına geçer.

2. Garanti Bankası ile Kimlikle Kredi Başvurusu:

Garanti Bankası da 15.000 TL kimlikle kredi kampanyasına katılan bankalardan biri. Bankanın şartlarına uygun olan müşteriler hızla onay alabilirler. Kredi başvurusu için banka şubelerini veya internet sitesini kullanabilirsiniz. Ayrıca 3 aylık bir sigortaya sahipseniz, kimlikle kredi hemen sizin olabilir. Maaşınızı Garanti Bankası'ndan alıyorsanız, internet bankacılığını kullanarak da kolayca kredi başvurusu yapabilirsiniz.

3. ING Bank ile Kimlikle Kredi Alın:

ING Bank, kimlikle 15.000 TL kredi kampanyası ile müşterilerine kolaylık sağlıyor. Bankanın internet sitesi veya ATM'si üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Onay aldığınızda en yakın ING Bank şubesine giderek kimlikle onaylanan kredi tutarınızı hemen kullanabilirsiniz. 36 ay vadeli bu kredilerde, ihtiyacınıza göre ödeme planınızı oluşturabilir ve gerektiğinde 3 ay erteleme imkanından faydalanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR