TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Ödeme Var! 6000 TL Ödeme Alacak Kişilere Son Şans Verildi!

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Ödeme Var! 6000 TL Ödeme Alacak Kişilere Son Şans Verildi!

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Ödeme Var! 6000 TL Ödeme Alacak Kişilere Son Şans Verildi!
Yayın Tarihi: 27.06.2023 09:52:00

Akbank ve Denizbank, TC kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama sonucunda uygun kredi notu ve banka kredi siciline sahip kişilere 36 aya kadar vade seçeneğiyle 6000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sunmaktadır. Başvuru yapacak olan kişiler, belirli şartları karşılamaları halinde kredi ödemelerini banka üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Akbank ve Denizbank, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 6000 TL'ye kadar kredi verileceğini duyurmuştur. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, 36 aya kadar vade seçeneğiyle kredi kullanabileceklerdir. Nakit kredi ihtiyacı olan bireyler, Akbank veya Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. Başvuru şartlarına uygun olan kişilere hızlı bir şekilde ödeme sağlanacaktır.

BAŞVURU

Akbank'a SMS yoluyla başvuruda bulunmak için "KREDİ TC KİMLİK" yazarak 4425 numarasına mesaj göndermeniz gerekmektedir. 6000 TL ve üzerinde kredi almak isteyenlerin kredi notunun 1200 ve üzerinde olması yeterli olacaktır. Ayrıca, Akbank Direkt uygulamasını kullanarak da kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank'a SMS yoluyla başvuruda bulunmak için "KREDİM TC KİMLİK" yazarak 3280 numarasına mesaj atmanız gerekmektedir. Bu başvuruyu yapan kişiler "Cebimde Kredi" kampanyasına katılmış olacaklardır. Ayrıca, Denizbank'ın mobil uygulamasını kullanarak da kredi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank, yüksek kredi notuna sahip bireysel müşterilere 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı da sunmaktadır. Akbank ve Denizbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, TC kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama sonucunda uygun kredi notu ve banka kredi siciline sahip kişilere 6000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlanmaktadır. Başvuru yapacak olanlar belirli şartları yerine getirdiklerinde hızlı bir şekilde ödemelerini alabileceklerdir. Akbank ve Denizbank müşterileri, SMS veya mobil uygulama üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR