TC kimlik son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 ile bitenler dikkat! Sabah 9'dan sonra 12000 TL ödenecek

TC kimlik son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 ile bitenler dikkat! Sabah 9'dan sonra 12000 TL ödenecek

TC kimlik son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 ile bitenler dikkat! Sabah 9'dan sonra 12000 TL ödenecek
Yayın Tarihi: 25.10.2023 22:15:00

TC kimlik numarası üzerinden sabah 9 itibariyle 12.000 TL ödeme alacak olan vatandaşlara duyuru paylaşıldı. t.c kimlik numaranız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek 12.000 TL'ye kadar nakit ödeme olabileceğiniz bu kampanya ekim ayı sonuna kadar devam edecek ve yarın itibarıyla hesaplarınıza yatmaya başlayacak. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru ile birlikte nakit ödeme alacak olan tüm vatandaşları 12.000 TL nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı. TC kimlik numarası üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek nakit ihtiyacınızın olması halinde işlemlerinizi hızlı bir şekilde banka şubelerine gitmeden de aynı gün içinde yapabileceğiniz kampanyaya katılacak olan vatandaşların 12.000 TL nakit kredi Ödeme alabilmeleri için başvuruları Kredi notuna göre veriliyor.

Denizbank yapmış olduğu Bu kampanyada bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak 18 yaş üzerinde olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına İhtiyaç Kredisi olarak 36 ay vadeli ödeme gerçekleştirerek en düşük faiz oranlarından sizlere yararlandırmaktadır. Denizbank hesabınızın olması durumunda başvurunuzu banka şubelerine gitmeden de hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Denizbank hesabınız üzerinden başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar deniz mobil uygulaması üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilir ve bu bankadan diledikleri zaman kredi ödemesi alabilir.

Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler aynı zamanda banka şubelerine giderin kimlikleriyle birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden pazartesi ve cuma günleri arasında mesai saatleri içerisinde başvuru gerçekleştirebiliyor. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için aynı zamanda ihtiyaç kredisi alacak olan kişiler Cep telefonlarından mesaj atarak da kredi alabilir.

DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız kredim yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın doğum tarihinizi yazarak cebimde Kredi numarası olan 32 80 numarasına mesaj göndererek Cep telefonunuz üzerinden mobil kredi başvurusu yapabilirsiniz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR