TC kimlikle 80.000 TL ödeme verilecek! 3 bankadan deprem gibi duyuru! Ortalık sarsıldı!

TC kimlikle 80.000 TL ödeme verilecek! 3 bankadan deprem gibi duyuru! Ortalık sarsıldı!

TC kimlikle 80.000 TL ödeme verilecek! 3 bankadan deprem gibi duyuru! Ortalık sarsıldı!
Yayın Tarihi: 1.07.2023 11:38:00

Bankalardan kimlikle 80.000 TL kredi kullanma imkanı sunan bankalar duyuruldu. Garanti BBVA, Denizbank ve Ziraat Bankası müşterilerine hızlı ve kolay bir şekilde kredi olanağı sağlamaktadır.

Garanti BBVA üzerinden 80.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, sadece kimlik ve 3 aylık sigorta belgesiyle başvuruda bulunabilirler. Bu kampanya kapsamında emekli olan kişilere de kredi imkanı sunulmaktadır. Emekli olan kişiler maaşlarını Garanti BBVA'ya taşıdıklarında 80.000 TL kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan krediyi hemen kullanabilirler. Başvurunuzu en yakın Garanti Bankası şubesine giderek veya bankanın resmi internet sitesinden yapabilirsiniz.

Denizbank, emekli olan kişilere özel olarak 80.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. 36 ay vadeye kadar kullanabileceğiniz bu kredi için Denizbank anında başvuru sonucu vermektedir. Emekli olan kişiler maaşlarını Denizbank'a taşıdıklarında bu kredi imkanından faydalanabilirler. En yakın DenizBank şubesine giderek 80.000 TL için başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi başvurusu sonucunda onay almanız durumunda diğer banka borçlarınızı da kapatma imkanına sahip olabilirsiniz.

Ziraat Bankası da kimlikle kredi kullanma imkanı sunan bankalardan biridir. 36 ay vadeye kadar 80.000 TL ihtiyaç kredisi vermektedir. Ziraat Bankası üzerinden kimlikle kredi kullanmak isteyen müşterilerin bankada bir hesabı olması veya bankadan maaş almaları gerekmektedir. Emekli veya çalışan olarak Ziraat Bankası'ndan maaş alan kişiler, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Bu krediler kimlikle veya internet bankacılığı üzerinden online olarak verilmektedir.

Bankaların bu kampanyalarıyla birlikte, müşteriler kimlikleriyle başvuru yaparak acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Ancak kredi başvurularında belirli şartların sağlanması gerekmektedir. Kredi notunuzun yüksek olması ve bankalara olan ödemelerinizin düzenli olması önemlidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR