TC Son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olan TC kimlik numaralarına sahip olanlar dikkat!

TC Son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olan TC kimlik numaralarına sahip olanlar dikkat!

TC Son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olan TC kimlik numaralarına sahip olanlar dikkat!
Yayın Tarihi: 31.05.2023 21:05:00

TC Son rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olan TC kimlik numaralarına sahip olanlar dikkat! QNB Finansbank tarafından yapılan duyuruya göre, bu özel kampanyaya katılan vatandaşlara 40.000 TL nakit kredi ödemesi yapılacak.

QNB Finansbank, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan bu kampanya kapsamında, TC kimlik numarası son rakamlarına göre belirlenen gruplara 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi verme kararı aldı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek ekonomik sıkıntılarını hafifletebilirler.

Kredi başvurularında TC kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulamalar, kredi puanınızın önemli bir kriter olduğunu göstermektedir. Kredi notu 1500 ve üzerinde olan vatandaşlar, QNB Finansbank'ın İhtiyaç Kredisi kampanyasından yararlanma şansına sahiptir. Yüksek kredi puanı için önceden diğer bankalarda kredi ve kredi kartı ödemelerinizi düzenli olarak yapmanız gerekmektedir.

Emekli olan kişiler de bu kampanyadan faydalanmak istiyorlarsa, maaşlarını QNB Finansbank'a taşıyarak daha yüksek limitli kredi kullanma imkanına sahiptirler.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank üzerinden 40.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, TC kimlik numaralarını 50 30 numarasına mesaj olarak göndererek hızlı bir şekilde tüketici kredisi alabilirler.

Bankanın resmi internet sitesinde yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar, kimlik numaraları üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda kredi ödemesi alabileceklerdir. Ayrıca, 50 30 numarasına mesaj atan kişilerin banka hesapları varsa, krediyi mobil uygulama üzerinden de kullanabileceklerdir.

QNB Finansbank'ın bu özel ihtiyaç kredisi kampanyası, TC kimlik numarasının son rakamlarına göre belirlenen gruplara hızlı ve kolay bir şekilde nakit kredi imkanı sunarak finansal ihtiyaçların karşılanmasına destek oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR