TCKN Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Dikkat! 10-30 bin TL ödeme yatacak!

TCKN Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Dikkat! 10-30 bin TL ödeme yatacak!

TCKN Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Dikkat! 10-30 bin TL ödeme yatacak!
Yayın Tarihi: 8.10.2023 12:24:00

Türkiye'de TC kimlik numarasına göre verilecek olan bu özel krediler, son hanesi 2 olan vatandaşları hedeflemekte ve 30.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanma fırsatı sunmaktadır. İhtiyaç kredisi ihtiyacı olanlar için Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından başlatılan bu kampanya, hızlı sonuçlar ve kolay başvuru süreçleri ile dikkat çekmektedir. İşte bu kampanyaların detayları:

Yapı Kredi Bankası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Bankası üzerinden nakit kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, farklı yöntemlerle başvurularını gerçekleştirebilirler. SMS ile başvuru yapmak isteyenler, hızlı sonuç alabilirler. Ayrıca, bankanın internet sitesi veya mobil uygulamaları aracılığıyla da başvuru yapmak mümkündür. SMS ile başvuruda bulunmak için, "Bireysel" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı ve aylık gelirinizi ekleyerek mesajı 44 11 numarasına gönderebilirsiniz. Başvurular banka kredi puanınıza göre değerlendirilir ve onay almanız durumunda hemen aynı gün içinde krediniz hesabınıza yatırılabilir.

Akbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, Akbank Direkt uygulamasını kullanarak veya SMS kredi servisini tercih ederek kolayca başvuruda bulunabilirler. SMS ile başvuru yapmak için "Kredi" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı ekleyip 44 25 numarasına mesaj gönderebilirsiniz. Kredi başvurunuz kredi puanınıza bağlı olarak değerlendirilir ve onay almanız durumunda uygun faizlerle 30.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Kullandığınız krediyi 36 ay vadeli olarak geri ödeme planıyla geri ödeyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR