TEB 1,99 Faiz Oranıyla İhtiyaç Kredisi başvurusu Türkiye Ekonomi Bankası

TEB, 1,99 Faiz oranıyla ihtiyaç kredisi veriyor. Reklamıyla çok ses getiren 1,99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi başvuru yapmak için Türkiye Ekonomi Bankası başvuru ekranı merak ediliyor. İşte TEB son reklam filmindeki ihtiyaç kredisi başvurusu.

TEB 1,99 Faiz Oranıyla İhtiyaç Kredisi başvurusu Türkiye Ekonomi Bankası
Yayın Tarihi: 7.02.2019 21:44:00

TEB'de kredin çok. Türkiye Ekonomi bankası %1,99 faiz oranıyla İhtiyaç kredisi veriyor. Tüm Türkiye'de aynı anda ekrana gelen İhtiyaç kredisi reklamı büyük ses getirdi. Sizler için TEB kredi çok kampanyasını derledik. TEB'de kredi çekmek çok kolay sloganıya Türkiye ekonomi Bankası ihtiyaç kredisi veriyor.

TEB İhtiaç Kredisi başvuru ekranı

TEB'den 2019 yılında ihtiyaç kredisi. %1,99 faiz oranıyla avantajlı ihtiyaç kredisi başvuruları nasıl yapılacak sizler için araştırdık. TEB İhtiyaç kredisi başvurusunu TEB şubelerinden veya CEPTETEB, adreslerinden yapabilirsiniz. 


TEB İhtiyaç kredisi başvurusu

TEB 36 aylık kampanyalı ihtiyaç kredisi için faiz oranları elli oldu. Farklı vade ve tutarlar istediğiniz kadar çekebileceğiniz kampanyada örnek vermek gerekirse;



10 bin TL Cepte TEB kredisi için 36 ay vadeyle ve aylık %1,99 faiz oranıyla Kredi çekmek isterseniz, aylık 417 TL ödeyerek borcunuzu ödeyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR