TEB, Arkadaşlarını CEPTETEB'li Olmaya Davet Edenlere 2.000 TL'lik Migros Hediye Çeki Verecek!

TEB, Arkadaşlarını CEPTETEB'li Olmaya Davet Edenlere 2.000 TL'lik Migros Hediye Çeki Verecek!

TEB, Arkadaşlarını CEPTETEB'li Olmaya Davet Edenlere 2.000 TL'lik Migros Hediye Çeki Verecek!
Yayın Tarihi: 2.06.2023 21:11:00

TEB bankası, 2023 Haziran ayıyla birlikte müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurdu. CEPTETEB mobil uygulaması aracılığıyla arkadaşlarını CEPTETEB'li olmaya davet eden müşterilere toplamda 2.000 TL'lik Migros hediye çeki kazanma fırsatı sunulacak. Kampanyadan kimlerin faydalanabileceği ve kampanya şartları hakkında detaylar ise aşağıda yer almaktadır.

TEB bankası, resmi internet adresi üzerinden duyurduğu kampanya ile CEPTETEB müşterilerine özel bir avantaj sunuyor. CEPTETEB Mobil uygulamasından alınacak özel davet koduyla arkadaşlarını CEPTETEB'li olmaya davet eden müşteriler, toplamda 2.000 TL'ye varan Migros hediye çeki kazanma fırsatı elde edecekler. Ayrıca, davet edilen arkadaşlarının internet faturası için otomatik talimat vermesi durumunda da 100 TL nakit iade kazanacaklar.

Kampanya 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. CEPTETEB müşterileri, CEPTETEB Mobil uygulaması veya CEPTETEB İnternet Şubesi üzerinden aldıkları davet kodunu kullanarak arkadaşlarını davet edebilecekler. Davet kodunu paylaşılan arkadaşların da CEPTETEB Mobil uygulamasından veya CEPTETEB internet sitesindeki başvuru formunu doldurarak davet kodunu girmeleri gerekmektedir.

Kampanya süresince en fazla 10 arkadaşını CEPTETEB'li yapma şansı bulunan müşteriler, her davetin sonucunda 200 TL'lik Migros hediye çeki kazanacaklar. Hediye çekleri, Migros internet sitesi veya mobil uygulamasında kullanılarak 200 TL'lik bir indirim sağlayacak. Minimum 200 TL tutarında bir alışveriş yapılması gerekmektedir.

Davet kodu ile başvuru formunu dolduran her arkadaşın hesabı açıldığında ve CEPTETEB müşterisi olduğunda, davet eden müşteriye 1 adet 200 TL'lik hediye çeki kupon kodu SMS yoluyla gönderilecektir. Hediye çeklerinin son kullanım tarihi ise 30 Haziran 2023 23:59 olarak belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi için TEB resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz ve TEB bankasının kredi kampanyaları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR