TEB bankası hesabı olanlara müjde verdi! Ay sonuna kadar başvuru yapan 70 bin TL alacak

TEB bankası hesabı olanlara müjde verdi! Ay sonuna kadar başvuru yapan 70 bin TL alacak

TEB bankası hesabı olanlara müjde verdi! Ay sonuna kadar başvuru yapan 70 bin TL alacak
Yayın Tarihi: 15.10.2023 20:30:00

TEB bankası Ekim 2023 kampanyasında 70 bin TL ödeme yapacağını açıkladı. Bankadan yapılacak açıklamada özellikle banka hesabı olanlar mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak daha kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabileceklerdir. Bu şekilde ihtiyaç kredisi ödemesi alabileceksiniz ve nakit kredi kullanacak olan kişilere hemen ödemeler verilecektir. Acil kredi olarak TEB bankası müşterisi olanlar bu kredi kampanyasından faydalanmak için 1100 ve üzerinde bir kredi notu olması yeterli olacaktır.

TEB BANKASI KREDİ BAŞVURUSU 

TEB bankası yaptığı bu yeni kampanyada kendi banka müşterisine TEB bankasının kendi mobil uygulaması olan CEPTETEB üzerinden destek vermektedir. TEB bankası üzerinden başlatılan bu kampanyada nakit kredi kullanmak isteyenler 5 dakika içinde sonuç alabileceklerdir. TEB bankası düşük faizlerle verdiği bu nakit kredi kampanyasından faydalanmak için başvuru şartlarını da bilmesi gerekmektedir. CepteTEB mobil uygulamasını kullanarak yapacağınız başvuru değerlendirmeye girecektir. Daha sonra ise banka sizi arayacak ve kredi kullanımını yapacaktır. Kredi almak isteyenlere 70 bin TL kredi verecek olan TEB bankası 24 ay vadeye kadar da nakit ödemektedir. 

SMS İLE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

SMS ile başvuru yapacak olan kişilere de banka hızlı sonuç vermektedir. SMS ile kredi başvurusu yapmak için 11 haneli tc kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 4466 numarasına mesaj atmanız gerekiyor. TEB bankası sms ile kredi başvurusunda banka müşterisi olan kişilere hızlı bir sonuç verir ve bu sonuca göre de kredi kullanımını mobil uygulama üzerinden yapmaktadır. TEB bankası şubelerinden ve internet sitesi olan teb.com.tr adresinden de kredi başvurusu yapmanız mümkün olmaktadır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR