TEB, Şubeye Gitmeden 50 Bin TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi Sunuyor

TEB, Şubeye Gitmeden 50 Bin TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi Sunuyor

TEB, Şubeye Gitmeden 50 Bin TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi Sunuyor
Yayın Tarihi: 15.06.2023 10:29:00

TEB, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için cazip bir fırsat sunuyor. TEB resmi internet adresi üzerinden yapılan duyuruya göre, şubeye gitmeden kredi başvurusu yapabilir ve 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. Bu ihtiyaç kredisinin özellikleri ve detayları bankanın web sitesinde yer almaktadır.

TEB İhtiyaç Kredisi Özellikleri

TEB ihtiyaç kredisi, 3 ila 36 ay arasında değişen vadelere sahip olup 3 ay erteleme seçeneği sunmaktadır. Kredi faiz oranları ve vade süreleri, müşterilerin Findeks notlarına göre değişiklik gösterebilir.

TEB müşterileri, CEPTETEB Mobil uygulaması veya CEPTETEB internet şubesi aracılığıyla şubeye gitmeden kredi başvurusu yapabilirler. Ayrıca, banka müşterisi olmayan kişiler de teb.com.tr adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Kredi başvurusu onaylanan kişiler, en yakın TEB şubesini ziyaret ederek gerekli evrakları imzalamalıdır. Ardından krediyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

TEB İhtiyaç Kredisi Maksimum Tutarları

TEB ihtiyaç kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilir ve geri ödeme seçeneklerini bütçenize uygun şekilde belirleyebilirsiniz. Kredi tutarlarına ve kullanım amacına göre farklı vadeler ve faiz oranları uygulanmaktadır.

50 bin TL'ye kadar kredi kullanacak müşterilere maksimum 36 ay vade seçeneği sunulmaktadır. 50.001 TL ila 100 bin TL arasındaki kredilerde ise 24 ay vade imkanı sağlanmaktadır. 100 bin TL ve üzeri kredilerde ise 12 ay vade uygulanmaktadır. Cep telefonu alımlarında ise yasal vade 12 bin TL'ye kadar 12 ay, 12 bin TL üzeri kredilerde ise 3 ay olarak belirlenmiştir. Tablet alımlarında en fazla 6 ay vade, bilgisayar alımlarında ise en fazla 12 ay vade seçeneği sunulmaktadır.

TEB İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Detayları

TEB ihtiyaç kredisine başvurmak isteyenler, TEB resmi internet adresinde yer alan "Hemen başvurun" butonuna tıklayarak gerekli adımları izlemeli ve başvurularını tamamlamalıdır. Ayrıca en yakın TEB şubesini ziyaret ederek de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve kredi şartlarını öğrenmek için TEB web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR