TEB’den Emeklilere Özel Promosyon! 1200 TL’ye Varan Nakit Promosyon Fırsatı Duyurusu Yapıldı! Kaçırmayın!

Ekonomik zorluklarla yaşam mücadelesi veren emekli vatandaşlarımızı sevindiren haber Türkiye Ekonomi Bankası’ndan (TEB) geldi.

TEB’den Emeklilere Özel Promosyon! 1200 TL’ye Varan Nakit Promosyon Fırsatı Duyurusu Yapıldı! Kaçırmayın!
Yayın Tarihi: 16.11.2020 23:00:00

Ekonomik zorluklarla yaşam mücadelesi veren emekli vatandaşlarımızı sevindiren haber Türkiye Ekonomi Bankası’ndan (TEB) geldi.
 
Sunduğu cazip kredilerle bu zamana kadar halkın destekçisi olan TEB, emeklilerin yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında emekli maaşını TEB’e taşıyan vatandaşlara 1200 TL’ye kadar nakit promosyon verilecek.
 
Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca bankadan almayı taahhüt eden ve bankada en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 1.200 TL’ye varan nakit promosyon kazanacak.
 
Kampanyanın detayları, indirimler, ayrıcalıklar ve başvuru koşulları hakkında Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) internet sayfasından yapılan açıklama şöyle:
 
1.200 TL’ye Varan Nakit Promosyon Kampanya Detayları:
 
  • Kampanya 23.09.2020 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.
  • Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.
  • Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.
  • Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.
 
Maaş BandıNakit PromosyonEk PromosyonToplam Promosyon
0-1.499 TL500 TL300 TL800 TL 
1.500-2.499 TL625 TL375 TL1.000 TL
2.500+ TL750 TL450 TL1.200 TL
 
  • Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Talimat adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır. 
  • Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.
  • TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 1.200 TL’ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz. 
  • Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını bankamıza taşımaları gerekmektedir.
TEB Şubelerinden Talep Etmek İçin:

Size en yakın TEB Şubesine nüfus cüzdanınızla gelerek emekli maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

TEB Emekli Dünyasının Sunduğu Özel İndirimler ve Avantajlar:

Bankamızdan kredi kartı olmayan ve 30 Kasım 2020 tarihine kadar TEB Bonus karta başvuracak olan emekli maaş müşterilerimize market ve sağlık harcamalarında 300 TL’ye kadar indirim fırsatı!

Avantajlı bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranları ile kredi kullanımı


Günlük nakit çekim imkânı ve yüksek faiz sunan Marifetli Hesap’ta 3 ay hoş geldin faiz avantajı  

TEB Emekli Dünyasının Sunduğu Ayrıcalıklar:
 
  • Çağrı Merkezi, Bireysel İnternet Şube ve CEPTETEB Mobil kanallarından yapılan EFT/Havale işlemlerinde masrafsızlık
  • TEB ATM’leri dışında Denizbank ve QNB Finansbank ATM’lerinden aylık 3 işleme kadar toplamda 6.500 TL’ye varan nakit çekim limiti ile masrafsız para çekme/para yatırma/kredi kartı borç ödemesi*
  • Emekli maaş müşterilerine özel öncelikli olarak ulaşabilecekleri Çağrı Merkezi Hattı: 0 850 222 00 91
*60 yaş üstü müşterilerimiz için ATM’ lerden 10.000 TL’ye varan nakit çekim limiti vardır.
 
Emekli Maaşımı/Nakit Promosyonumu TEB’den Nasıl Alırım?
 
Yeni Emekli Olanlar/Olacaklar için:

SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, E-devlet’ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” olarak belirtmelidir.
Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışmak istedikleri banka olarak “Türk Ekonomi Bankası”nı iletmelidir.
 
Emekli olup Maaşını TEB’e Taşımak İsteyen Emeklilerimiz için:

Bireysel İnternet Şube Kanalından Talep Etmek İçin:

SGK tarafından kurum bilgileri güncellenmesi sonrası takip eden ayın ilk emekli maaş ödemesi TEB hesabına yatırıldıktan sonra ortalama 3 iş günü içerisinde nakit promosyon emekli maaş müşterimizin ilgili hesabına yatırılır.

Şubeye gelmenize gerek kalmadan Bireysel İnternet Şube kanalımıza giriş yaparak emekli maaşınızı TEB’e taşıyabilir, nakit promosyondan yararlanabilirsiniz.
İnternet Şube aracılığıyla emekli maaşını taşımak için izlenmesi gereken adımlar:
  • Bireysel İnternet Şube’ye TCKN ve şifre ile giriş yapılır.
  • Ana ekranda yer alan Kontrol Paneli seçilir ve açılan sayfada Sözleşmeler menüsü tıklanır.
  • Sözleşmeler menüsü altında yer alan ”Emekli Maaş Taahhütnamesi” okudum/onayladım yapılarak onaylanır.
  • Emekli maaşının TEB’e başarılı bir şekilde taşınması işlemlerinin tamamlanması için mutlaka e-devlet üzerinden de banka değişiklik işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.
  • E-devlet’ten banka değişiklik talebini iletmek için:
    • E-Devlet’e TEB Bireysel İnternet Şube aracılığıyla veya TCKN/Kullanıcı adı ile şifre girilir. 
    • Kurumlar menüsünden Sosyal Güvenlik Kurumu seçilir. o Hizmet türüne göre (4A /4B / 4C ) Banka ve Adres Değişikliği menüsüne girilerek seçim yapılır. 
    • Banka ve Adres Değişikliği alanı seçilir. 
    • Kişisel bilgilerin doğruluğu kontrol edilir. Banka bilgileri değişikliği alanına “Tıklanır”. 
    • Yeni banka bilgileri bölümünde seçmek istenilen banka bilgileri girilir ve “Güncelle” butonuna basılarak seçim kaydedilir.
Tüm işlemlerin başarılı bir şekilde tamamlanması sonrası talep alınır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR