Tek Yürek dizisine sayılı günler kaldı! Peki dizi için seçilen gün doğru mu

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek'in yayın tarihi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Tek Yürek dizisi 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. Peki dizi için seçilen gün doğru mu? İşte detaylar...

Tek Yürek dizisine sayılı günler kaldı! Peki dizi için seçilen gün doğru mu
Yayın Tarihi: 29.01.2019 00:11:00

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. Peki dizi için seçilen gün doğru mu?

Başrollerini Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Eslem Akar, Anıl Tetik ve Vildan Atasever’in paylaştığı Tek Yürek dizisinin yönetmen koltuğunda da Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli'nin yazdığı Tek Yürek dizisi 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. Peki dizi için seçilen gün doğru mu?

İlk olarak adı Sıfır Noktası olacağı konuşulan dizide değişikliğe gidilmiş ve adı Tek Yürek olmuştu. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Tek Yürek dizisi için Perşembe akşamı seçildi. Peki dizi için seçilen gün doğru mu?


Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma, Avlu ve Bizim Hikaye gibi oldukça başarılı ve sabit izleyicilere sahip dizilerle ile reyting mücadelesine tutuşacak olan Tek Yürek dizisi oldukça zorlu bir günde ekranlara gelecek.

Hal böyle olunca Muhteşem İkili'nin de yaşadığı sıkıntıyı gören izleyiciler, Tek Yürek dizisi için Perşembe akşamının doğru bir seçim olmadığını düşünüyor.

Neler olacağını, Tek Yürek dizisinin reyting mücadelesinde nerede yer alacağını hep birlikte bekleyip göreceğiz...

Tek Yürek ilk bölümüyle 7 Şubat Perşembe akşamı TRT1'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR