Tek Yürek dizisinin 1. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı! Efsane bir gençlik dizisi izleyeceğiz

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek'in 1. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yayın tarihi belli olan Tek Yürek dizisi için heyecan dorukta...

Tek Yürek dizisinin 1. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı! Efsane bir gençlik dizisi izleyeceğiz
Yayın Tarihi: 22.01.2019 09:56:00

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek'in 1. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. 

Başrollerini Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Eslem Akar, Anıl Tetik ve Vildan Atasever’in paylaştığı Tek Yürek dizisinin yönetmen koltuğunda da Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli'nin yazdığı Tek Yürek dizisi genç bir kadroya sahip...

İlk olarak adı Sıfır Noktası olacağı konuşulan dizide değişikliğe gidilmiş ve adı Tek Yürek olmuştu. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Tek Yürek dizisinin 1. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. 

Tek Yürek 1. bölüm 2. tanıtımda diziyle ilgili daha detaylı sahneler gören izleyiciler, iyice sabırsızlandı. Dizinin efsane olacağını düşünen izleyiciler, Tek Yürek dizisini iple çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde yayın tarihi de açıklanan Tek Yürek, 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor...




Tek Yürek dizisinin ilham kaynağı ise Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın 8 yıl önce  ilçedeki buz pistine gelenlere rahatsızlık veren sokaklarda yatan bir grup genci topluma kazandırmak için harekete geçmesi oldu.

Örnek bir davranışa imza atan başkan, vatandaşların sürekli şikayet ettiği, kendilerini toplumun dışına itilmiş hisseden gençlerden oluşan bir buz hokeyi takımı kurmuş ve bu özel takım da büyük takımları eleyerek Avrupa Şampiyonu olmuştu. İşte Tek Yürek dizisi de tam olarak bunu anlatıyor.

Gerçek bir hikayeden uyarlanacak olan Tek Yürek dizisi şimdiden çok merak ediliyor.

İşte Tek Yürek 1. bölüm 2. tanıtım:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR