Tek Yürek dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizinin gerçek hikayesi olay olacak

Ocak ayını oldukça başarılı geçiren TRT1 yeni dizi atağına devam ediyor. Vuslat ve Halka'dan sonra bir güzel haber de merakla beklenen Tek Yürek dizisinden geldi. Tek Yürek dizisinin yayın tarihi belli oldu. Tek Yürek 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. İşte detaylar...

Tek Yürek dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizinin gerçek hikayesi olay olacak
Yayın Tarihi: 21.01.2019 00:41:00

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek'in yayın tarihi belli oldu. Tek Yürek 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor.

Başrollerini Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Eslem Akar, Anıl Tetik ve Vildan Atasever’in paylaştığı Tek Yürek dizisinin yönetmen koltuğunda da Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

Senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli'nin yazdığı Tek Yürek dizisi genç bir kadroya sahip...

İlk olarak adı Sıfır Noktası olacağı konuşulan dizide değişikliğe gidilmiş ve adı Tek Yürek olmuştu. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Tek Yürek dizisi için sürpriz haber geldi.

Degas Film - Volkan Kocatürk'ün yapımcılığını üstlendiği Tek Yürek dizisinin yayın tarihi belli oldu. İddialı dizi  Tek Yürek 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor.



Tek Yürek dizisinin ilham kaynağı ise Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın 8 yıl önce  ilçedeki buz pistine gelenlere rahatsızlık veren sokaklarda yatan bir grup genci topluma kazandırmak için harekete geçmesi oldu.


Örnek bir davranışa imza atan başkan, vatandaşların sürekli şikayet ettiği, kendilerini toplumun dışına itilmiş hisseden gençlerden oluşan bir buz hokeyi takımı kurmuş ve bu özel takım da büyük takımları eleyerek Avrupa Şampiyonu olmuştu. İşte Tek Yürek dizisi de tam olarak bunu anlatıyor.

Gerçek bir hikayeden uyarlanacak olan Tek Yürek dizisi çok merak ediliyor.

Neyse ki güzel haber geldi. Tek Yürek dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Tek Yürek, ilk bölümüyle 7 Şubat Perşembe akşamı TRT1 ekranlarında olacak!





 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR