Tek Yürek Oyuncuları Konusu Kim Kimdir?

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek'e sayılı günler kaldı. Tek Yürek dizisi 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. Peki Tek Yürek oyuncuları konusu kim kimdir? İşte Tek Yürek dizisinin detayları...

Tek Yürek Oyuncuları Konusu Kim Kimdir?
Yayın Tarihi: 1.02.2019 16:59:00

TRT1'in iddialı yeni dizisi Tek Yürek 7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. Peki Tek Yürek oyuncuları konusu kim kimdir?

Senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli'nin yazdığı Tek Yürek dizisi bu perşembe başlıyor. Peki Tek Yürek oyuncuları konusu kim kimdir?

İlk olarak adı Sıfır Noktası olacağı konuşulan dizide değişikliğe gidilmiş ve adı Tek Yürek olmuştu. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Tek Yürek dizisi için Perşembe akşamı seçildi.

Bir Zamanlar Çukurova, Çarpışma, Avlu ve Bizim Hikaye gibi oldukça başarılı ve sabit izleyicilere sahip dizilerle ile reyting mücadelesine tutuşacak olan Tek Yürek dizisi  7 Şubat Perşembe akşamı başlıyor. Peki Tek Yürek oyuncuları konusu kim kimdir?



Tek Yürek Oyuncuları


Başrollerinde Tayanç Ayaydın, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar ve Vildan Atasever gibi başarılı isimler yer alacak. Bu takımda ise Hercai” lakaplı takımın kaptanı Yiğit, arabulucu lakaplı Yusuf , becerikli lakaplı Oğuzhan, çocuk kalpli lakaplı  Akif, Mazlum ve Umut’tan oluşur.

Tek Yürek dizisinde takımın koçu Halit Hoca'yı Tayanç Ayaydın canlandıracak.

Tek Yürek Konusu

Zeytinburnu belediyesinin hazırladığı bir topluma kazandırma projesi sonucunda ortaya çıkan bir buz hokeyi takımın Halit hocanın katkıları ile sıfır noktasından zirve noktasına yani şampiyonluğa giden efsanevi hikayesi anlatılacak.

Halit hoca Kanada’da buz hokeyi koçluğu yaparken eşini kaybeder ve ülkesinde bu işe devam eder. Halit zoru seven, imkansızı imkanlı yapmaya kararlı bir koçtur ve mahallenin gençlerinden profesyonel bir takım kurup dünya şampiyonu olmayı hayal eder.

Tek Yürek dizisi ilk bölümüyle 7 Şubat Perşembe akşamı TRT1 ekranlarında!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR