TEKNOFEST İzmir Ziyaretçi Sayısı İle Rekor Kırdı!

TEKNOFEST İzmir Ziyaretçi Sayısı İle Rekor Kırdı!

TEKNOFEST İzmir Ziyaretçi Sayısı İle Rekor Kırdı!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 00:11:00

TEKNOFEST İzmir etkinliği büyük bir ziyaretçi akınına uğradı ve toplamda 1 milyon 100 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Bu önemli organizasyonun sona ermesiyle birlikte TEKNOFEST resmi sosyal medya hesabı tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "TEKNOFEST 2023'ün finalini güzel İzmir'de yaptık. TEKNOFEST İzmir'de 5 gün boyunca 1 milyon 100 bin kişi bizlerleydi. Bu yolculukta bize yol arkadaşı olan tüm ziyaretçilerimize teşekkürler." ifadelerine yer verildi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) tarafından düzenlenen TEKNOFEST etkinliklerine bu yıl İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplamda 4,6 milyon kişinin katıldığını belirtti.

TEKNOFEST, Türkiye'nin milli teknoloji gelişimine önemli katkılarda bulunan birçok kuruluşun işbirliğiyle düzenlenen büyük bir festivaldir. 2018'den bu yana düzenlenen organizasyon, yaklaşık olarak 10 milyon ziyaretçiyi ağırlamıştır. Bu yıl Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilen etkinlikler, milli teknolojiye olan ilgiyi ve katılımı artırmıştır.

TEKNOFEST, Türkiye'nin teknolojik gelişimini teşvik etmek ve gençleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen önemli bir organizasyon olup, gelecek yıllarda da devam etmesi planlanmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR