Telefon almak isteyenler dikkat! Akıllı Telefonlara Yüksek Oranlarda Fiyat Ödemeyin

Günümüzde teknoloji ürünlerinin çok yüksek fiyatlara satılması sebebi ile pek çok tüketici farklı yöntemler arıyor.

Telefon almak isteyenler dikkat! Akıllı Telefonlara Yüksek Oranlarda Fiyat Ödemeyin
Yayın Tarihi: 5.06.2023 12:29:00

Son zamanlarda e-ihale yolu ile satışa çıkarılmış olan ve gümrüğe takılan cep telefonları çok uygun oranlarda satılması dikkat çekiyor. Ticaret Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu e-ihaleler kapsamında yeni ve 2. el telefonlara ulaşım sağlamayı daha kolay bir duruma getiriyor. E- ihale yolu ile telefon almanın ayrıntıları

Teknoloji ürünlerinin aşırı yüksek fiyatlara satışa çıkarılması sebebiyle pek çok kişi farklı yöntemlere yönelerek telefon satın almayı istiyor. Son zamanlarda e-ihale yolu ile satışı yapılmış olan ve aynı zamanda gümrüğe takılan cep telefonları çok uygun fiyatları satılması ile dikkatleri üzerine çekti. Ticaret Bakanlığının düzenlemiş olduğu e-ihaleler yeni ve kullanılmış olan ikinci el telefonlara ulaşım sağlamayı daha pratik ve kolay hale getiriyor.

Yeni ve İkinci El Telefonlara Ulaşım Sağlamanın Ayrıntıları


E ihaleler  Ticaret Bakanlığı'nın devam ettirmiş olduğu açık artırma yöntemi ile yapılıyor. İhaleler dolayısı ile satışa çıkarılmış olan telefonlar belli bir fiyat üzerinden teklif yoluyla açık artırmaya çıkarılarak satışa sunuluyor. Yapılmış olan ihaleye katılım sağlamak isteyen bireyler beğenmiş oldukları akıllı cihazlar için teklif sunarak telefon alımına katılabiliyor. Fakat katılımın sağlamak için ilk önce e-ihale sistemine katılım sağlayacak olan kişilerin üye olması gereklidir. Bahsedilen üyelik işlemleri bittikten sonra ilanlarda yer alan ve satışa çıkarılan telefonları detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. İstediğiniz telefonu tespit ettikten sonra belirlenmiş olan bankalara teminat bedelini ödemeniz gerekli olacaktır. VakıfBank Ziraat Katılım Bankası ve Ziraat Bankası vezneleri ve internet bankacılığı üzerinden bahsedilen teminat yüklemesini gerçekleştirebilirsiniz.

Gümrüğe Takılan ve Satışa Çıkarılan Telefonlara İndirimli Fiyat Bedeli Konularak Satılıyor!
Satışa çıkarılmış olan telefonların bazıları 3 tane poco X3 Pro 256 GB 3 tane Redmi Note 8 Pro 120 GB modeli satılıyor. Ayrıca 2 tane Samsung a 21s 64 GB ve bir tane Redmi 9 64 GB bir tane Samsung a32 128 Gb Ayrıca bir tane redmi 10 128 Gb güncel fiyatlarının yerine çok uygun fiyatlara satışa çıkıyor. Bir tane Samsung a32 128 GB olan telefon 66.500 fiyatı satılırken 33.250 TL'ye satışa çıkarılıyor. Satılan telefonlar bunlarla da sınırlı kalmayıp bir tane Samsung Galaxy a10e bir tane Redmi 10 S 64 GB telefonlarda satılan telefonların içerisinde yer alıyor. 

5 tane Redmi Note 8 Pro 128 GB'a satışa çıkarılırken, 3 tane Poco XZ NFC 128 Gb telefonlarda satışta. 2 tane Redmi Note 9 128 Gb ve 2 tane Redmi Note 10 S 64 GB normal fiyatı 81 bin Türk Lirası yerine 40.000 Türk lirasına satılıyor. 2 tane iPhone telefon 14 256 GB A 2882 modeli ise 25.000 TL'den satışı gerçekleştiriliyor. Gümrüğe takılıp elde kalan telefonlar toplu olarak satışa çıkarılıyor. Telefonlar ihale yoluyla satılacak. Telefonların içerisinden istediğiniz modeli çok uygun fiyata alabilmeniz mümkün. İhaleye katılım şartları yerine getirildikten sonra ihaleye katılarak istediğiniz telefonu elde edebilirsiniz. 

Normal fiyatları çok yüksek olan telefonları neredeyse yarı fiyatına alabilmeniz mümkün. Telefonların içerisinden size hitap edecek özellikle pek çok telefon mevcut. Neredeyse yarı fiyatına satılan telefonların özellikleri oldukça güzel. Üstelik 1 GB'ları da oldukça yüksek kapasitede. İhaleler yoluyla telefonlar yarı fiyatıyla satılıyor ve yeni müşterilerini arıyor. Siz de istediğiniz telefona yarı fiyatına ulaşabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR