Temizlik Benim İşim 14-18 Ekim yarışmacıları kimler? Kaç yaşındalar? İsimleri ne

Fox ekranlarında sezonun başından beri yayınlanan ve yarışmalara yeni bir soluk getiren yarışma programı Temizlik Benim İşim 14 Ekim yeni hafta başladı. Hal böyle olunca Temizlik Benim İşim 14-18 Ekim yarışmacıları kimler? Adları ne? merak edildi. İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim 14-18 Ekim yarışmacıları kimler? Kaç yaşındalar? İsimleri ne
Yayın Tarihi: 14.10.2019 14:14:00

Temizlik Benim İşim 14-18 Ekim yarışmacıları kimler? Kaç yaşındalar? İsimleri ne? her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan ve Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de yeni bir hafta başladı. 

Her hafta temizliğin kendi işi olduğunu iddia eden ve bezlerle, deterjanlarla hayli haşır neşir olan 5 yarışmacının kan ter içinde kaldığı Temizlik Benim İşim 14-18 Ekim yarışmacıları belli oldu. Biz de sizler için yeni yarışmacıları araştırdık bulduk.

Temizlik Benim İşim 14-18 Ekim yarışmacıları kimdir?



Mehmet Arslan 26 yaşında ve yazarlık yapıyor. Giyimine çok özen gösteren Mehmet bey, temizliğine de çok güveniyor. 6 ay önce annesini kaybeden Mehmet Arslan, kendi işini kendi yapıyormuş.




Güzin Yaman 25 yaşında ve ameliyat hemşiresidir. Çocukluk hayali haber spikeri olmak olan Güzin hanım yarışmaya renk katmaya geliyor.



Meral Pazar serbest meslekle uğraşıyor ve 32 yaşında. Zor zamanlar geçirmesine rağmen hayatı boyunca dimdik duran Meral Hanım haftaya damgasını vuracağa benziyor.



Asiye Bilir 35 yaşında ve ev hanımı. Yarışmaya birinci olmak için gelmiş.



Gülseven Tümer ev hanımı ve 48 yaşında. Ev işi yapmaktan da yemek yapmaktan da hoş hoşlanan Gülseven Hanım tüm hünerlerini yarışmada sergilemek istiyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR