Temizlik Benim İşim 27 Eylül kim birinci oldu? Büyük ödülü hangi yarışmacı aldı

Kadir Ezildi'nin eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim bugün 30. bölümüyle ekranlara geldi. Çamaşır suyu kokulu bir haftanın daha sonuna gelinen programda büyük ödülü kim aldı çok merak ediliyor. Peki 27 Eylül 2019 Temizlik Benim İşim kazanan kim oldu? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim 27 Eylül kim birinci oldu? Büyük ödülü hangi yarışmacı aldı
Yayın Tarihi: 27.09.2019 14:59:00

Temizlik Benim İşim puanlar nasıl? Hangi yarışmacı birinci oldu? her yerde aranıyor. Her bölümü ayrı bir heyecanla takip edilen yarışmada kimin birinci olduğu çok merak edildi. Haftanın son gününde final anlarının yaşandığı programın 30. bölümünde Öznur Sarıgül yarıştı. Peki Temizlik Benim İşim 23-27 Eylül haftasında kazanan kim oldu? İşte detaylar...

Temizlik Benim İşim'de bu hafta Ceren Cengiz, Fidan Gürleyen, Öznur Sarıgül, Ayşe Aygün, ve Hüseyin Boyraz yarıştı. Her gün 4 saat içinde kendilerine çıkan evi harıl harıl temizleyen yarışmacılar gün sonunda birbirlerine puan verdiler. Bugün de Öznur Hanım'ın yarıştığı yarışmada final anlarında neler yaşandı? 10 Bin TL'yi kim kazandı? 

27 EYLÜL 2019 TEMİZLİK BENİM İŞİM KAZANAN KİM OLDU?

27 Eylül cuma günü birinci olan yarışmacı Ayşe Hanım oldu. 




TEMİZLİK BENİM İŞİM BAŞVURU NEREDEN YAPILIR? 

Eğer siz de temizlik benim işim diyorsanız ve Kadir'le birlikte temizlik yapmak istiyorsanız Fox TV'nin resmi web sitesindeki formu doldurarak yarışmaya başvurabilirsiniz. Öte yandan yarışmaya "http://www.temizlikbenimisim.tv" web sitesinden de katılabilirsiniz.

TEMİZLİK BENİM İŞİM NASIL BİR YARIŞMA? 

Her hafta 5 yarışmacının kan ter içinde temizlik yaptığı programda, yarışmacılar hiç bilmediği pis evlere gidiyor ve her gün bir kişi kendisine çıkan evin salonunu, banyosunu ve mutfağını 4 saat içinde temizliyor. Ardından her gün birbirlerine puan veren yarışmacılar Kadir'den de puan alıyor. Haftanın finali gelip çattığında ise en yüksek puanı alan yarışmacı 10 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor. 

Temizlik Benim İşim hafta içi her gün saat 14:00'te Fox ekranlarında...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR