Temizlik Benim İşim Aysel Sancak kimdir? Kaç yaşında

Fox TV'nin çok sevilen temizlik yarışması Temizlik Benim İşim'de 4. hafta 9 Eylül pazartesi günü başladı. Her hafta temizlik kırmızı çizgisi olan 5 kişinin yarıştığı programda yeni haftanın ilk yarışmacısı Aysel Sancak kimdir? Kaç yaşında çok merak ediliyor. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık.

Temizlik Benim İşim Aysel Sancak kimdir? Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 9.09.2019 14:18:00

Fox TV'nin sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin üstlendiği yarışma programı Temizlik Benim İşim'de yeni hafta büyük bir heyecanla başladı. Birbirinden iddialı ve temizlik takıntılı 5 yarışmacının kan ter dökeceği Temizlik Benim İşim 9 Eylül yarşmacısı Aysel Sancak oldu. Hal böyle olunca Aysel Sancak kimdir? Kaç yaşında her yerde aranıyor. 

Haftanın ilk gününde oldukça pis bir eve denk gelen Aysel Hanım, nasıl temizlik yapacak kirlerle 4 saat içinde baş edebilecek mi çok merak ediliyor. 


TEMİZLİK BENİM İŞİM AYSEL SANCAK KİMDİR?

Temizlik Benim İşim 16. bölüm yarışmacısı Aysel Sancak, 42 yaşında ve ev hanımı. Misafirlikte bile temizlik yapan Aysel Hanım, yaşlı komşularının evlerini gönüllü olarak temizliyormuş. 

Maharetli olduğunu göstermek için yarışmaya kekle gelen Aysel Hanım oldukça iddialı olmasına rağmen temizleyeceği evi görünce gözü korktu. Hatta rakiplerinin bile oldukça tiksindiği evi Aysel Hanım 4 saatte temizleyecek mi büyük bir heyecanla bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR