Temizlik Benim İşim bu hafta kim kazandı? Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu

Fox TV'nin çok sevilen yeni sezon programı Temizlik Benim İşim 20 Eylül cuma günü 25. bölümüyle ekranlara geldi. Bir haftanın daha bittiği programda son gün Serkan Bey maharetini gösterdi. Ardından final heyecanının yaşandığı Temizlik Benim İşim bu hafta kim kazandı? Temizlik Benim İşim kazananı...

Temizlik Benim İşim bu hafta kim kazandı? Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu
Yayın Tarihi: 20.09.2019 15:58:00

Temizlik Benim İşim haftanın birincisi kim oldu? arama motorunda aranmaya başladı. Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin üstlendiği Temizlik Benim İşim'de bir hafta daha sona erdi. 16-20 Eylül haftasında Türkan hanım, Hamide hanım, Sunay hanım, Asiye hanım ve Serkan bey yarıştı. Her gün birbirinden kirli evlerin 4 saat için temizlendiği programın final anlarında dananın kuyruğu koptu. Peki Temizlik Benim İşim 20 Eylül birinci olan yarışmacı kim? 

Bu hafta gruplaşmanın olduğu yarışmada, final günü haftanın tek erkek yarışmacısı Serkan temizliğini yaptı. Final anlarının gelip çattığı günde haftanın birincisi kim olacak her yerde aranmaya başladı.

Temizlik Benim İşim 20 Eylül cuma günü kazanan Türkan Hanım oldu. 




Temizlik Benim İşim Başvuru Şartları Nelerdir?

Temizlik Benim İşim'e 18 yaşından büyük temizlik konusunda iddialı herkes katılabilir. Eğer siz de temizlik benim işim diyorsanız Fox TV'nin resmi web sitesinden yarışmaya başvurup, Kadir'le temizlik yapma şansını elde edebilirsiniz.

Temizlik Benim İşim Formatı Nedir?

Her hafta 5 yarışmacının kan ter içinde temizlik yaptığı programda, yarışmacılar hiç bilmediği pis evlere gidiyor ve her gün bir kişi kendisine çıkan evin salonunu, banyosunu ve mutfağını 4 saat içinde temizliyor. Ardından her gün birbirlerine puan veren yarışmacılar Kadir'den de puan alıyor. Haftanın finali gelip çattığında ise en yüksek puanı alan yarışmacı 10 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR