Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? 11 Ekim Temizlik Benim İşim son bölüm neler oldu

Fox TV'nin yeni sezon bombası olarak adlandırılan yarışma programı Temizlik Benim İşim her hafta 5 yeni yarışmacı ve tabi ki sunucusu Kadir Ezildi ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir haftanın daha bittiği Temizlik Benim İşim son bölüm neler oldu? Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? aranıyor.

Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? 11 Ekim Temizlik Benim İşim son bölüm neler oldu
Yayın Tarihi: 11.10.2019 13:42:00

Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? 11 Ekim Temizlik Benim İşim son bölüm neler oldu? Temizlik Benim İşim kazanan kim oldu? her yerde aranmaya başladı. Kadir Ezildi'nin sunumuyla bütün bir haftayı daha silip süpüren yarışmada bu hafta Elif Kartal, Oğuzhan Erel, Melike Çap, Mehtap Özçelik ve Sema Akaman kıyasıya rekabet etti. Herkesin 10 Bin TL'lik büyük ödül için kan ter içinde temizlik yaptı. Peki Temizlik Benim İşim haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

Temizlik Benim İşim 40. bölümde Semra hanım kendine kalan evi 4 saat içinde temizlemek için kolları sıvadı. Oldukça kirli ve sobalı bir eve denk gelen Semra Akaman ise rakiplerinden çok çekecek gibi görünüyor. 



11 EKİM TEMİZLİK BENİM İŞİM KİM BİRİNCİ OLDU? 

Haftanın son gününde oldukça iddialı olan Semra Akanan yarıştı. 34 yaşında ve ev hanımı olan Semra Hanım büyük ödülü kendi alacağından çok emin. 

Evin temizliği biter bitmez final heyecanı yaşanacak yarışmada Kadir'in de puanlarının açıklanmasıyla haftanın kazananı belli olacak. Temizlik Benim İşim 11 Ekim birincisi Melike Hanım oldu.



TEMİZLİK BENİM İŞİM 11 EKİM BÜYÜK SÜRPRİZ


Temizlik Benim İşim'de ekip, Kadir'e büyük bir sürpriz yaptı. Dansçılar ve deve eşliğinde mahallede gezen Kadir, kendine özgü manisiyle herkesi Temizlik Benim İşim'e davet etti. Tabi bu anlar herkese eğleneli anlar yaşattı.



TEMİZLİK BENİM İŞİM BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

Temizlik Benim İşim son hafta yarışmacıları ve kısaca bilgileri ise şöyleydi:

Melike Çağ 26 yaşında ve ev hanımı. Eşine keşke benimle değil de çamaşır suyuyla evlenseydin dedirtecek kadar temizlik takıntısı olan Melike Hanım oldukça enerjik bir karakter.

Elif Kartal 27 yaşında ve ev hanımı. Sıcakkanlı ve girişken bir karateri olan Elif hanım korolarda şarkı söylüyor. 

Semra Akanan 34 yaşında ve ev hanımı. Neşeli, konuşkan bir karakter olan Semra hanım yarışmayı 9 yaşındaki kızı için kazanmak istiyor. 

Mehtap Özçelik, 37 yaşında ve temizlik görevlisi. İşi gereği hızına çok güvenen Mehtap hanım rakip tanımıyor.

Oğuzhan Erel 21 yaşında ve oyuncu. Küçük yaşlardan beri temizlik takıntısı olan Oğuzhan bey haftanın tek erkek yarışmacısı. Yarışmada temizlikten ziyade tatlı dili ve ikna kabiliyetiyle ön plana çıkmayı uman Oğuzhan Erel çok iddialı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR