Temizlik Benim İşim Mahsuni Baylan kimdir? Nereli, kaç yaşında

Fox Tv ekranlarının yeni yarışması Temizlik Benim İşim'de yarışan Mahsuni Baylan kimdir? Temizlik Benim İşim izleyicileri, Mahsuni Bayan kimdir? Temizlik Benim İşim Mahsuni Bayan kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Temizlik Benim İşim Mahsuni Baylan kimdir? Nereli, kaç yaşında
Yayın Tarihi: 19.08.2019 16:02:00

FOX TV ekranlarında yeni başlayan Temizlik Benim İşim yarışması, 19 Ağustos Pazartesi günü itibariyle yeni bölümüyle ekranlarda. Temizlik Benim İşim yarışmasının izleyicileri de, yarışmanın ilk yarışmacılarından olan Mahsuni Baylan merak edildi. Temizlik Benim İşim Mahsuni Baylan kimdir? Mahsuni Baylan kaç yaşında ve nerelidir? Bu sorular yanıt arıyor.

5 yarışmacısıyla, yeni sezonda FOX ekranlarında başlayan Temizlik Benim İşim yarışması, daha ilk günden büyük heyecana sahne oluyor! 5 yarışmacının yarışacağı Temizlik Benim İşim'de rekabet ve gerilim git gide yükselecek! Temizlik Benim İşim 19-23 Ağustos yarışmacılarından bir ide Mahsuni Baylan oldu. Mahsuni Baylan'ın özel hayatına dair detaylar haberimizde...

Temizlik Benim İşim Mahsuni Baylan Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli?

Temizlik Benim İşim'de 19-23 Ağustos tarihleri arasındaki 5 yarışmacıdan biri olan Mahsuni Baylan, 57 yaşında. Emekli olan Mahsuni Baylan, yarışmada iddialı olduğunu söylüyor. Bir kız kardeşi olmadığı için evde temizliği kendisinin yaptığını ve bu sebeple temizlikle arasının çok iyi olduğunu söyleyen Mahsuni Baylan, annesinin yaptığı temizliğe dahi kusur bulduğunu söylüyor! Bakalım yarışmada neler yapacak?



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR