Temizlik Benim İşim Nur Sayın kimdir? Kaç yaşında ve Mesleği ne

TLC'den FOX ekranlarında taşınan yeni yarışma Temizlik Benim İşim'de yeni hafta yarışmacılarından biri de Nur Sayın oldu. Temizlik Benim izleyicileri Nur Sayın Kimdir? Nur Sayın kaç yaşında ve nereli, mesleği ne? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Sizler için hazırladık...

Temizlik Benim İşim Nur Sayın kimdir? Kaç yaşında ve Mesleği ne
Yayın Tarihi: 26.08.2019 14:23:00

Fox TV ekranlarında Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışması, tüm heyecanıyla sürüyor! Fox'un yeni yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor! Yeni hafta yarışmacılarından biri de Nur Sayın oldu. Temizlik Benim İşim Nur Sayın kimdir? Nur Sayın kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

TLC'den FOX TV ekranlarına transfer olan Temizlik Benim İşim yarışması, her hafta birbirinden farklı yarışmacılarıyla, temizlik macerasını ekranlara getiriyor. En güzel temizliği kim yapacak ve temizlik acaba kimin işi? Temizlik Benim İşim yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından biri de Nur Sayın oldu.

Temizlik Benim İşim Nur Sayın Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli

Temizlik Benim İşim'in bu haftaki yarışmacılarından Nur Sayın, 26 yaşında. Ev hanımı olan Nur Sayın, Karadenizli. Evli olan ve 1 çocuğu bulunan Nur Sayın, Temizlik Benim Yarışması'nda çok iddialı. Temizliğe kendisini adadığını söyleyen Nur Sayın, yarışmanın bu haftaki favorileri arasında.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR