Terim'den Reynmen'e: Sıkışırsan Sat

Fatih Terim'den imzalı forma alan Reynmen beklenmedik bir tavsiye ile

Terim'den Reynmen'e: Sıkışırsan Sat
Yayın Tarihi: 11.09.2023 11:54:00

Ünlü şarkıcı Reynmen, aynı uçakta seyahat ettiği Fatih Terim'den imzalı bir forma aldı. Terim'den beklenmedik bir tepki geldi.

Reymnen formasını aynı uçakta gördüğü Fatih Terim'e imzalattı. Fatih Terim'den beklenmedik bir şaka geldi. Reynmen'in formasını Terim'e imzalattığı anlarda arkadakiler, ''Hocam imzalar için para alsa..." demesi üzerine Fatih Terim, Reynmen'e ''Sıkıştığın zaman sat'' ifadelerini kullandı.


6 Şubat Kahramanmaraş depreminden etkilenenler için düzenlenen organizasyondan dönen milli futbolcular ve Fatih Terim önderliğinde İsviçre'nin Lozan kentindeki Stade de la Tuiliere'da bir gösteri maçında sahaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Reynmen'de organizsayonda sahne aldı. Reynmen, Türkiye dönüşünde Fatih Terim'e forma imzalattığı anları paylaştı. O anlarda Fatih Terim'in sıkışırsan sat sözleri gündem oldu. 

Reynmen'in Terim'e formayı imzaladığı anlarda arkadan, "Hocam imzalar için para alsa" ifadeleri kullanılınca Terim, Reynmen'e dönerek, "Sıkıştığın zaman sat" ifadelerini kullandı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR