Terk Edilmek Üzere Olduğunuza Dair 10 İşaret

Partnerinizin yaptığı şeyler ve size karşı tavırları mı değişti? Belki de sizi terk etmek üzere olabilir. İşte terk edilmek üzere olduğunuzu anlamanın 10 işareti..

Terk Edilmek Üzere Olduğunuza Dair 10 İşaret
Yayın Tarihi: 12.10.2018 13:35:00

İlişkiler yeni bir araba almak gibidir. Başta ilişkideki her şey güzel ve hoştur. Birbirinizle haftalarca, aylarca veya yıllarca birlikte güzel vakit geçirip, hatalarınızı görmezden gelir ve cicim ayları yaşarsınız. Ta ki ilişkinin nereye gittiğini ve bu gidişatın hoşunuza gidip gitmediğini fark edene kadar. Ve araba yolun ortasında birden bozulduğunda ne yapacağınızı bilemediğinizdeki gibi, bu durumu fark ettiğinizde de düşünmeye başlarsınız. Bazen ilişkiler öyle bir noktaya gelir ki, nerede ne yanlış yaptığınızı veya bu hale gelmesine neyin sebep olduğunu bilemezsiniz.

İlişkiler bu noktaya geldiğinde bunaltıcı, korkutucu, acı verici bir hal alabilir ve bazen taraflardan birisi en baştan hiç başlamamış olmasını dileyebilir. Ama bu işlerden anlayan deneyimli birisi cennette sorun olduğunu, deneyimli araba ustalarının araba bozulduğunda sorunun nerede olduğunu kolaylıkla anladığı gibi anlayabilir.

Biz de deneyimlerimize dayanarak size ilişkinizde sorun olup olmadığını gösterebilmek için bir kaç noktaya dikkat çekmek istedik.

1) KINAMA



Geçmişte yapmış olduğunuz hatalar sık sık gün yüzüne mi çıkıyor? Geçmişte yapmış olduğunuz bir şey yüzünden  bir dakikadan daha kısa bir sürede büyük bir kavga mı çıkıyor? Bunlar partnerinizin sizi kınadığına dair belirtiler olabilir. Dikkat etmenizde fayda var.

2) FİZİKSEL TEMAS EKSİKLİĞİ



Eğer cinsel hayatınızda durgunluk olmaya başladıysa ya da eskisi kadar heyecan verici değil ve çok uzun aralarla gerçekleşiyorsa, partnerinizin aklında değişmiş olan bir şeyler olabilir. 

3) UZUN SÜRELİ SESSİZLİK



Eğer telefonda hafta içerisinde bir kaç kezden fazla konuşuyorduysanız veya sık sık mesajlaşıyorduysanız ve bu durum birden bire değişip araya uzun süreli sessizlik girdiyse, belki de artık partneriniz sizinle konuşmak istemiyordur. 

4) GERİ ÇEKİLME



En ufak fırsatta bile birbirinizle zaman geçirmek için bir araya geliyorduysanız veya her şeyi birlikte yapıyorduysanız fakat partneriniz birden kendini geri çekmeye başladıysa dikkatli olmanızı öneririz. Öncekine kıyasla belki de artık yalnız vakit geçirmekten hoşlanıyor olabilir. 

5) İLGİ EKSİKLİĞİ




Eğer partnerinizin artık size eskisi gibi ilgi göstermediğini hissediyorsanız, ya da sizinle alakalı olan şeylere ilgi göstermiyorsa ve umursamaz davranıyorsa, sebeplerini araştırmanızda fayda var. Tabi paranoyaklık yapıp en ufak durumda üstünüze gitmemenizi tavsiye ederiz.

6) AYRILIK TEHDİTLERİ



Belki de en büyük işaretlerden birisi bu olabilir. Eğer partneriniz ayrılıktan sık sık bahsetmeye başladıysa ve en ufak sorunda ayrılmakla tehdit ediyorsa, çok büyük ihtimalle ayrılmayı zaten kafasına koymuş demektir.

7) GEREKSİZ KAVGALAR



Gereksiz kavgalar genellikle ayrılıkla sonuçlanırlar. Söylediğiniz herhangi bir şey, giydiğiniz herhangi bir kıyafet kavgaya sebep oluyorsa, partneriniz bilerek kavga çıkartmaya çalışıyor olabilir. Bunun sebebi ya sizi kendinden soğutup sizin ayrılmanızı sağlamak olabilir, ya da kendisi ayrılmak için bir sebep arıyor olabilir.

8) GELECEK PLANLARINI GÖRMEZDEN GELMEK



Eğer partneriniz önceden sizinle birlikte gelecek ile ilgili planlar yapıyorduysa ve artık bu şekilde düşünmüyorsa, sizi hayatından henüz çıkartmamış olsa bile bilin ki aklından ve planları arasından çıkaralı çok olmuş.

9) DIŞARIDA TANIMAMAZLIKTAN GELMEK



Daha önceden sizden gurur duyarak bahsedip, ortamına gururla sokarken birden bire bunu yapmayı bıraktıysa, gizlediği bir şeyler olabilir. Belki de sizden ayrılmak istediğini arkadaşlarıyla veya ailesiyle paylaştı ama bunu bilmenizi istemediği için sizi uzak tutuyor olabilir. Gittiğiniz yabancı bir ortamda sizi tanımıyormuş gibi davranıyorsa, korkmaya başlayın. Kaçınılmaz son geliyor demektir.

10) PLANLARA DAHİL ETMEMEK



Partneriniz size haber vermeden planlar mı yapmaya başladı? Gelecek hafta sonu için bir gezi planı var ve sizi davet etmeden mi gidiyor? Yaptığı planlardan haberiniz olmaması için fazla mı çaba sarf ediyor? Hazır olsanız iyi edersiniz çünkü terkedilmek üzeresiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR