Teşkilat'a bomba transfer

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Teşkilat dizisine bomba transfer gerçekleşti.

Teşkilat'a bomba transfer
Yayın Tarihi: 6.09.2023 09:50:00

TRT'nin ilk sezonunda reyting rekorları kırdığı Teşkilat dizisi 4. sezonunda kadrosunu neredeyse tammamen yeniledi. Teşkilat 4. sezonunda bomba bir transfer daha gerçekleşti.

Teşkilat dizisini 4. sezonu ekranara gelmek için gün sayaerken diziye bomba bir oyuncu daha katıldı. Tims&B imzalı dizisi Teşkilat dizisinin 4. sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Başrolünde Çağlar Ertuğrul yerine geçen sene gelen Murat Yıldırım dizinin hayranları tarafından da kabul görmüştü. Ancak dizinin kadın yıldıızı Deniz Baysal da diziden bu sezon ayrılrak dizinin hayranlarını üzmüştü.


KADROYA YEP YENİ İSİMLER

Teşkilat yeni isimlerle yoluna yürümeye devam ediyor. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Teşkilat dizisinin 4. sezonuna sürpriz isimler katıldı. TRT‘nin rekortmen dizisine yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu diziye Pehlivan İbrahim karakteri ile ve Selin Genç ise Sena karakterine hayat vererek dahil oldu.

Teşkilat dizisine bir isim daha katıldı. Diziye genç oyuncu Tuğçe Açıkgöz dahil edildi. Açıkgöz, dizide sert görünen ancak çok duygusal olan Gizem karakterine hayat verecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR