The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak? Netflix tarih verdi mi

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hayatını konu alan sevilen Netflix dizisi The Crown'un üçüncü sezon çalışmaları devam ediyor. Peki The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak? Netflix tarih verdi mi
Yayın Tarihi: 31.01.2019 13:31:00

Netflix orijinal yapımı The Crown dizisinin 3. sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Peki The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak?

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hayatını konu alan The Crown dizisinin üçüncü sezon çekimleri devam ederken setten ilk kareler de gelmeye devam ediyor. Peki The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak?



The Crown 3. sezonunda 1964-1976 yılları arasındaki süreç anlatılacak. Peki The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix orijinal dizisi The Crown 3. sezonunda, Beatles’ın yükselişi, İngiltere futbol takımının 1966 yılında Dünya Kupası’nı kazanması gibi olayların işlenmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra The Crown 3. sezonda Prens Charles’ın şimdiki eşi Camilla Parker Bowles gibi isimlerin de dizide görünmeleri bekleniyor. Peki The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak?




The Crown 3. sezonda kadro tamamen değişti

Netflix orijinal dizisi The Crown 3. sezonda dizinin oyuncu kadrosu tamamen değişecek. The Crown 3. sezonda Elizabeth’in orta yaş halini Olivia Colman canlandırıyor. Kraliçenin eşi Philip rolünde ise Tobias Menzies’i izleyeceğiz.

The Crown dizisine 3. sezonda katılan ünlü oyuncu Helena Bohem Carter ise Prenses Margareth’a hayat verecek. Lord Snowdan rolünde ise Ben Barnes karşımıza çıkıyor. Prenses 2. Elizabeth’in oğlu Prens Charles karakterini Josh O’Connor canlandırırken Anne Kraliçe’yi ise Marion Bailey oynayacak. Peki The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak?



Peki The Crown 3. sezon ne zaman başlayacak?

Henüz net bir tarih gelmese de The Crown dizisinin 3. sezonunun 2019 yılı içerisinde Netflix’te yayınlanacak. 

The Crown 3. sezonda,  dizinin ilk iki sezonu gibi 10 bölümden oluşacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR