The Handmaid's Tale dizisinde Deniz Gamze Ergüven rüzgarı

Margaret Atwood’un aynı adlı romanından uyarlanan ülkemizde BluTv'de yayınlanan Emmy ve Altın Küre Ödüllü The Handmaid's Tale dizisinin 3. sezon 11. bölümünü Türk asıllı yönetmen Deniz Gamze Ergüven yönetti. Detaylar haberimizde...

The Handmaid's Tale dizisinde Deniz Gamze Ergüven rüzgarı
Yayın Tarihi: 10.08.2019 16:37:00

BluTv'nin çok sevilen distopik dizisi The Handmaid's Tale 3. sezonuyla ekranlara geliyor.  Bruce Miller imzası taşıyan fenomen dizinin son bölümü Türk asıllı genç yönetmen Deniz Gamze Ergüven imzası taşıdı.

İlk filmi Mustang ile Oscar yarışına dahil olan ve sonrasında dünya çapında birçok ödül olan Ergüven bir başarıya daha imza attı. Türkiye'de sadece BluTv ekranlarında yayınlanan The Handmaid's Tale adlı fenomen dizinin 3. sezon 11. bölümünün yönetmen koltuğuna oturdu. 




Ergüven'in yönettiği Liars adıyla yayınlanan son bölüm IMDb'de 9.6 puan alarak dizinin en yüksek puanlı bölümü olarak zirveye yerleşti. 

Başrolünde Elisabeth Moss'un rol aldığı dizinin kadrosunda Joseph Fiennes, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Madeline Brewer, Ann Dowd, Max Minghella, Christopher Meloni ve Elizabeth Reaser gibi yıldız oyuncuların yer aldığı The Handmaid's Tale'da final yaklaştıkça heyecan da artıyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR