Ticaret bakanından sıfır ve ikinci el araç fiyatları hakkında bilgi! Fiyatlar düşüyor mu?

Herkesin bildiği üzere ikinci el araç fiyatlarında bir hayli artış meydana geldi. Son zamanlarda sıfır araç bulunmadığı için artık vatandaşlar ikinci el araçları da almakta zorluk çekiyor. Vatandaşlar ise ikinci el ve sıfır araç fiyatlarının  düşmesini bekliyorlar. 

Ticaret bakanından sıfır ve ikinci el araç fiyatları hakkında bilgi! Fiyatlar düşüyor mu?
Yayın Tarihi: 23.10.2020 13:14:00

Herkesin bildiği üzere ikinci el araç fiyatlarında bir hayli artış meydana geldi. Son zamanlarda sıfır araç bulunmadığı için artık vatandaşlar ikinci el araçları da almakta zorluk çekiyor. Vatandaşlar ise ikinci el ve sıfır araç fiyatlarının  düşmesini bekliyorlar.  Ticaret Bakanı olan Ruhsar Pekcan Geçtiğimiz günlerde ise bu konu hakkında detaylı bir şekilde açıklamalar yaptı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ın de işine göre sıfır araç stokları artık sona erecek ve ikinci el araçlarda düşüş meydana gelecek.
 
Korona virüs salgını sebebiyle altın ve dolar fiyatları en yüksek seviyeye ulaştı ve buna bağlı olarak da otomobil fiyatlarında inanılmaz artışlar meydana geldi.  Otomobil fiyatlarında meydana gelen artış vatandaşların araç ağlamalarına sebep oldu.   Piyasada sıfır araç neredeyse yok denecek kadar az olduğu için vatandaşlar ihtiyacı olduğunda ikinci el araçları almak zorunda kalıyorlar.  İkinci el araç fiyatları korona virüs salgınından önce Bu fiyatların iki katı aşağısındaydı.  O dönemde 40.000 TL olan araç günümüzde 80 bin TL'ye satılmaktadır.  ikinci el araçların düşmesini bekleyen vatandaşlara Ticaret Bakanı  Ruhsar Pekcan dan sevindirici haber geldi.  Ruhsar Pekcan gelecek günlerde ikinci el otomobil piyasasında düşüşler meydana geleceğini dile getirdi.  Şimdi sizlere bu konu hakkında daha detaylı bilgilere yer vereceğiz.  O halde yazımızın devamını mutlaka okumanız  tavsiye edilir
 
Ticaret Bakanı olan  Ruhsar Pekcan dan sevindirici haber! 
 
Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanı olan Ruhsar Pekcan açıklamalarda bulundu.  Pekcan bu açıklamasında sıfır araç üretiminin daha fazla olacağını ve ikinci el araçların düşüşe geçeceğini dile getirdi.  Hedefimiz pazar payımızı en üst seviyeye ulaşması ve otomobillerin normal fiyatından satışa sunulmasıdır.  Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız.  İleriki zamanlarda sıfır araç üretimine arttıracağız ve ikinci el araç üretimi de bu durumda düşüşe geçecektir dedi ve vatandaşların  sevinmesine sebep oldu.

Sıfır araçlar  üretime geçecek ve ikinci el araç fiyatları düşüşe geçecek

Ticaret Bakanı olan Ruhsar Pekcan ın yaptığı açıklamalar vatandaşlar tarafından can kulağı ile dinlendi. Herkesin bildiği üzere salgın sebebiyle sıfır araç üretimi durdu ve ikinci el araç fiyatları inanılmaz derecede arttı.  Bunun da ihtiyacı olan vatandaşlar bu süreçte ikinci el araç dahi alamadılar.  Fakat artık vatandaşı sevindiren haberi Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan açıkladı. Ruhsar Pekcan  sıfır otomobil üretiminin hızlı bir şekilde yapılacağını ve ikinci el araçların Fiyatını da doğal olarak düşüş meydana geleceğini dile getirdi.  Fakat bu düşüş ani bir şekilde olmayıp yavaş yavaş gerçekleşecektir dedi. 
 
İkinci el araçlarda neden yükselme meydana geldi?  Yükselme  hala sürecek mi?

İkinci el araçlarda neden yükselme meydana geldiği sorusu vatandaşlar tarafından çok sık sorulan ve merak edilen bir konudur.  Şimdi biz sizlere bu konu hakkında detaylı bir şekilde açıklamalarda bulunalım ve sizlerin aydınlanmasını sağlayalım.  İkinci el araç fiyatlarında korona virüs salgını sebebiyle yükselme meydana geldi.  Korona virüs salgını sebebiyle altın fiyatlarında ve dolar fiyatlarında yükselme oldu ve buna bağlı olarak da ikinci el araç fiyatları artışa geçti.  Bu süreçte sıfır araç üretimi düştü ve vatandaşlar da mecburen ikinci el araç almak zorunda kaldılar.  Peki, bu yükselme hala devam edecek mi?  ikinci el araçlarda meydana gelen yükselme artık devam etmeyecek.  Sıfır araç üretimi hızlanacak ve buna bağlı olarak da ileriki günlerde ikinci el araçlarda düşüş meydana gelecektir.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR