TOKİ'den aylık 1800 TL taksitle ucuz ev! Başvurular başladı

Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den büyük fırsat geldi. Ayda sadece 1800 TL taksitle ucuz ev kampanyası açıldı. İşte başvuru şartları ve detaylar…

TOKİ'den aylık 1800 TL taksitle ucuz ev! Başvurular başladı
Yayın Tarihi: 19.08.2023 19:27:00

TOKİ ucuz konut kampanyaları hak etmeden devam ediyor. Uygun fiyatlı ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi tarafından yepyeni bir kampanya daha düzenlendi. Tam 2 ilde Toki'nin yeni konut kampanyasında çok ekonomik ev satışı yapılacak. Son dakika açıklamasına göre ucuz ev almak isteyen vatandaşlar bu kampanya kapsamında ayda sadece 1800 TL taksitle ev sahibi olma şansını yakalayacak.


TOKİ YENİ UCUZ EV KAMPANYASI DETAYLARI BELLİ OLDU

Toki'nin yeni ucuz konut kampanyasının detayları da belli oldu. Kampanya kapsamında ilk geceye sahibi olacak vatandaşlara öncelik sağlanacak. Vatandaşlar kura çekimine katılarak ayda 1800 TL taksitli ev alma şansını yakalayacak.

Peki TOKİ ucuz konut satışı ne zaman başlıyor? Toki'nin yeni ucuz ev kampanyasına kimler katılabilir, şartlar neler? TOKİ kura çekimleri ve son dakika gelişmeleri haberimizde…


TOKİ YENİ KONUT KAMPANYASINA BAŞLIYOR

Peki ucuz konut kampanyası kapsamında tüm şartları ve detayları açıkladı. Hane gelirinin aylık 34.000 TL'yi geçmemesi durumunda kampanyaya katılmak Mümkün olacak. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, konutun yapılacağı ilde ikamet ediyor olmakta aranan şartlar arasında yer alıyor. TOKİ bu kampanyaya haneden sadece bir kişinin başvuru yapmasına izin veriyor.


TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ ucuz konut kampanyası Şu an için Ankara ve Burdur'da başlıyor. Bu illerde TOKİ tarafından yapılacak olan 1+1 2+1 3+1 evler kura çekimi sonucunda satılacak. Toki'nin yeni kampanyasında ev fiyatları 442.000 TL'den başlayacak. Kampanyaya katılan vatandaşlar kura sonucunda ev almaya hak kazanmaları durumunda %25'lik peşinat ödeyecek.

TOKİ başvurusu sonucunda kura çekimini kazanamayan vatandaşlara başvuru esnasında ödedikleri teminat bedelleri geri verilecek. Kura çekimi sonucunda ev almaya hak kazanan vatandaşlar evin toplam bedelinden teminat gibi delilini düşerek ödeme yapma hakkına sahip olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR