Tolga Sarıtaş yeni sevgilisi Zeynep Mayruk kimdir

Söz dizisinin Sarı Komutan'ı Tolga Sartıaş'ın yeni sevgilisi Zeynep Mayruk Kimdir? Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk aşk yaşıyor. Zeynep Mayruk kimdir? Kaç yaşında, nerelidir?

Tolga Sarıtaş yeni sevgilisi Zeynep Mayruk kimdir
Yayın Tarihi: 13.07.2019 15:19:00

Son olarak Söz dizisinde rol alan ve Söz'ün "Sarı Komutan'ı" olarak büyük ses getiren Tolga Sarıtaş, İzmir'de yaşayan moda tasarımcısı Zeynep Mayruk ile aşk yaşıyor! İnternette kullanıcılar, Tolga Sarıtaş'ın yeni sevgilisi Zeynep Mayruk kimdir? Sorusunun yanıtını araştırıyor.

İzmir'de yaşayan ve hayatını İzmir'de sürdüren moda tasarımcısı Zeynep Mayruk ile Tolga Sarıtaş'ın paylaşımları sonrası aşk ortaya çıktı. Uzun süredir birlikte olan ikili, aşk sorularına sessiz kalıyolardı. Ancak yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile aşklarını herkese ilan ettiler.


TOLGA SARITAŞ'IN SEVGİLİSİ ZEYNEP MAYRUK KİMDİR?

Tolga Sarıtaş'ın sevgilisi Zeynep Mayruk, 1989 İzmir doğumlu. Eğitimini moda üzerine alan Mayruk, Saint Charles Lisesi'nde okudu. 2006'da mezun olup Türkiye'ye gelen Zeynep Mayruk, İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümüne devam etti, 2012'de de bu okuldan da mezun oldu.

Moda tasarımı konusunda 6 farklı sertifika programını tamamlayan Mayruk, 2013 yılında kendi adında bir marka yarattı. Şu sıralar Tolga Sarıtaş ile ilişki yaşayan Mayruk, İzmir'de yaşıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR