Tolga'nın Kalesinde Devleştiği Maçta Beşiktaş Leipzig'i Deplasmanda 2-1 Yendi

G Grubundan son bir maç kala lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, formalite olarak çıktığı maçta Almanya'nın genç ve güçlü ekibi Leipzig'i Negredo ve Talisca'nın golleri ile 2-1 yendi.

Tolga'nın Kalesinde Devleştiği Maçta Beşiktaş Leipzig'i Deplasmanda 2-1 Yendi
Yayın Tarihi: 7.12.2017 01:04:00

Uefa Şampiyonlar Ligi'ne fırtına gibi başlayan temsilcimiz Kara Kartal, G Grubunda çıktığı formalite maçında Almanya'nın Leipzig takımına konuk oldu.

Karşılaşmaya kontrollü başlayan Beşiktaş'ın oldukça sakin bir futbolla sahaya çıktığı gözlendi. Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında Alman ekip Leipzig'in ataklarına karşı kalesinde devleşen Tolga Zengin halen hazır ve formda olduğunu gösterdi.

İlk yarıda Negredo'nun penaltı golünden başka gol olmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Leipzig takımı moralsiz başladı. Hem ikinci yarıya 1-0 geride başlamaları hem de Porto'nun Monaco karşısındaki golleri hem futbolcuları hem de taraftarı oldukça üzdü. 




İkinci yarı da kalemizde önemli tehlikeler yaratan Leipzig takımının karşısında yine Tolga Zengin vardı. 34 yaşındaki kaptan ikinci yarıya da damgasını vurarak kalesinde yıldızlaştı ve maçın adamı oldu.

Leipzig'in baskıları sonucunda kusursuz oynayan Mitrovic'in hafif bir sendelemesi sonucu kalemizde golü gördük. 

Karşılaşmanın sonlarına doğru Leipzig 10 kişi kaldı. Artık oyundan tamamen düşen Leipzig takımı kalesinde önemli açıklar verdi. Özellikle sol kanattan Orkan'ın girmesiyle hareketlenen oyunda Talisca sahneye çıktı ve Beşiktaş'ın ikinci golünü ağlara çok şık şekilde gönderdi.

Karşılaşma sonunda üzülen Leipzig'li oyuncuları Beşiktaş'lı futbolcular teselli etti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR