Tosuncuk Lakaplı Mehmet Aydın Öldü İddiası Devam Ediyor! Peki Gerçekten Öldü mü? Yoksa Yaşıyor mu? Şimdi Nerede?

Türkiye'de tosuncuk olarak bilinen Mehmet Aydın'ın hayatını kaybettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Türkiye tarihinin en büyük vurgununu yapan Çiftlik Bank tosunu Mehmet Aydın hayata gözlerini mi yumdu?

Tosuncuk Lakaplı Mehmet Aydın Öldü İddiası Devam Ediyor! Peki Gerçekten Öldü mü? Yoksa Yaşıyor mu? Şimdi Nerede?
Yayın Tarihi: 4.11.2020 12:00:00

Türkiye'de tosuncuk olarak bilinen Mehmet Aydın'ın hayatını kaybettiği haberleri dünya gündemine oturdu. Türkiye tarihinin en büyük vurgununu yapan Çiftlik Bank tosunu Mehmet Aydın gerçekten hayata gözlerini yumdu mu? Brezilya kaynakları son dakika olarak verdiği haberde Tosuncuğun vefat ettiğini duyurdu. Ama bu haber...

Mehmet Aydın Yaşamını Yitirdi mi!

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye'de Çiftlik Bank davasında aranıyordu. Yurtdışına kaçtıkdan sonra önce özür videosu hemen ardından özel görüntüleri yayınlanan Tosuncuk yaşamını yitirdi. Brezilya kaynakları "vefat eden Türk profosör" olarak lanse ettiği haberde Mehmet Aydın'ın vefat ettiği açıklandı. Bir çok ülkenin peşinde olan ve mafialar arasında gidip gelen Mehmet Aydın ne zaman, nerede ve nasıl öldüğü araştırılıyor.


Mehmet Aydın kimdir?


Aslen Giresunlu olan Mehmet Aydın, 31 Mayıs 1991 doğumlu. Henüz 29 yaşında olan ve Bursa'da doğup büyüyen Mehmet Aydın, Çiftlik Bank projesiyle ismini duyurdu. 4-5 ay biriken paralarla 250 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftlik açarak dolandırıcılığa başladı. Türkiye'nin en büyük vurgunlarından birini yapıp kayıplara karıştı.

Çiftlik Bank neydi? Nasıl dolandırdı!

Çiftlik Bank ile 1000 TL yatıran bir kişi 1 yılın sonunda 2200 TL kazanç sağlıyabiliyordu. Bunu en iyi şekilde kullanan Tosuncuk, daha sonra 1000 TL yatırıma 2800 tl ödeyeceğini duyurdu. 2 yıl boyunca bu işe devam eden Tosuncuk, en sonunda topladığı tüm parayla yurt dışına gitti.

Mafia savaşlarında öldü!

Brezilyalı kaynaklar Mehmet Aydın'ın kimseye güvenemediği, birilerinin onu koruması için sürekli mafialarla iş birliği yaptığını ve en sonunda iki Mafia tarafından ortak kararla öldürüldüğü ifadeleri yer aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR